Left Right
scrollTop top

Snoop Dogg vraagt patent op de naam ‘Snoop Doggs’ waaronder hij een hotdogmerk zou opstarten


Snoop Dogg vraagt patent op de naam ‘Snoop Doggs’ waaronder hij een hotdogmerk zou opstarten
© Sipa USA (via Isopix)

Als je denkt dat het niet gekker kan met Snoop Dogg, dan heb je het mis. De rapper zou namelijk een patent hebben aangevraagd om een hotdogmerk op te starten. Dat zou hij onder de toepasselijke naam Snoop Doggs doen, meldt Billboard. Wanneer dat merk precies uitkomt, is niet duidelijk. Maar de entourage van Snoop Dogg ging alvast langs bij het U.S Patent and Trademark-kantoor.

Snoop Dogg is een naam die iedereen kent, maar waar misschien maar weinig mensen de grootste fan van zijn. De rapper is namelijk nogal een opvallend figuur, met af en toe eens een raar idee. Zo veranderde hij zijn artiestennaam al een aantal keer, is hij duidelijk niet weg te slaan van wiet, gaf hij openlijk commentaar op de make-up van Iggy Azalea en zou hij, volgens The Independent Ireland, vroeger ook als pooier gewerkt hebben. Daarnaast was hij ook ooit verdachte in een moordzaak.

Snoop Doggs

Nu lijkt het er toch op dat de rapper een andere bezigheid heeft gevonden. De laatste jaren is hij namelijk meer en meer bezig met het opzetten van verschillende merken, die hij dan onder zijn naam en met zijn populariteit verkoopt. Zo bracht hij eerder al een eigen wietmerk op de markt onder de naam Leafs By Snoop en bracht hij zelfs een eigen merk van gin op de markt, namelijk INDOGGO. De rapper zal dus op dit moment minstens evenveel verdienen door business als door muziek. 

Aan dat lijstje voegt hij binnenkort dus misschien ook de Snoop Doggs aan toe. Met de aanvraag op een patent is de naam en het idee al volledig officieel van hem, maar of het product er uiteindelijk komt en wanneer precies, dat is niet geweten. Al vinden we het idee zeker niet slecht!

Binnenkort kunnen we de snoop doggs dus misschien combineren met de INDOGGO-gin:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…