‘South Park’ komt met special van één uur over coronavirus

South Park The Pandemic Special
Comedy Central

Comedy Central heeft een speciale aflevering van South Park aangekondigd. The Pandemic Special zal één uur duren en gaan over alle problemen rond het coronavirus.

Fans van South Park weten dat de animatieserie regelmatig actuele thema’s behandelt. Toch is het de eerste keer in 23 seizoenen dat de reeks een special zal maken van één uur lang. Tot nu toe duurden afleveringen van South Park nooit langer dan een half uur. De uitzondering daarop is uiteraard de film South Park: Bigger, Longer and Uncut uit 1999.

Cartman

De synopsis van South Park: The Pandemic Special leest als volgt: “Randy gaat akkoord met zijn rol in de Covid-19-uitbraak terwijl de aanhoudende pandemie voortdurende uitdagingen voor de inwoners van South Park met zich meebrengt. De kinderen gaan met plezier terug naar school, maar niets lijkt op het normaal dat ze ooit kenden: niet hun leraren, niet hun klaslokaal, zelfs niet Eric Cartman.”

In de aankondigingsvideo zien we hoe Cartman tegen Kyle zegt dat hij niet terug wil naar school. Later blijkt hij ook effectief niet in de klas te zitten. De anderen zijn er wel, met mondmasker en spatscherm.

South Park: The Pandemic Special wordt op 30 september uitgezonden op Comedy Central. Het is nog niet bekend wanneer het 24ste seizoen te zien zal zijn.

Bekijk hier de aankondiging van South Park: The Pandemic Special

Gesponsorde artikelen