‘South Park’-personages vullen de gaten in leeg stadion voor American football-wedstrijd

Wie South Park een beetje volgt, weet dat de reeks het vaak over de Denver Broncos heeft. De liefde is simpel te verklaren: South Park speelt zich af in de staat Colorado, waar ook de American football-ploeg vandaan komen. Maar nu is ook duidelijk geworden dat die liefde wederzijds is. Het stadion van de Broncos was afgelopen weekend helemaal gevuld met kartonnen versies van South Park-personages.

Afgelopen weekend speelden de Denver Broncos tegen de Tampa Bay Buccaneers in de NFL, de grootste American football-competitie in de Verenigde Staten. Maar door de coronacrisis moeten hele stukken van het stadion leeg blijven, zodat de supporters zoveel mogelijk afstand van elkaar zouden kunnen houden.

Kartonnen versies, met mondmasker

Voor een leeg stadion spelen, is allesbehalve leuk. En daar hebben de medewerkers van het Empower Field at Mile High-stadion iets op gevonden. Ze hebben zo goed als alle personages uit South Park hun eigen kartonnen versie (inclusief mondmasker!) gegeven en die over de lege zitjes van het stadion verspreid.

Het officiële Twitteraccount van South Park deelde de beelden uit het stadion maar al te graag:

South Park

De Comedy Central-reeks is ondertussen al aan z’n 24ste seizoen toe. Wanneer dat precies verschijnt, is nog niet bekend. De productie van het seizoen liep namelijk vertraging op door de uitbraak van (uiteraard) de coronacrisis.

Maar voor South Park is die crisis niet alleen negatief geweest. De makers van de reeks hebben namelijk een heuse Pandemic Special in elkaar gebokst. In tegenstelling tot alle andere afleveringen van de reeks, duurt die special maar liefst een uur.

South Park: The Pandemic Special wordt op 30 september uitgezonden op Comedy Central.

Meer
Lees meer...