‘Spartacus Run’: 24 BV’s nemen het tegen elkaar op in nieuw VTM-programma

Wie dacht dat De Verraders en De Container Cup de grootste strijd tussen BV’s ging worden, is mis. VTM komt binnenkort namelijk met een nieuw sportief programma: Spartacus Run. Daarin nemen 24 BV’s het tegen elkaar op in spectaculaire hindernissen.

Na het succes van De Container Cup op Play4, komt nu ook VTM met een sportief programma waarin BV’s rechtstreeks tegen elkaar strijden. In Spartacus Run proberen de bekende gezichten zo snel mogelijk een moeilijk parcours af te leggen. Degenen met de snelste tijd gaan door naar de finaleweek. Wanneer Spartacus Run precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Hindernissen

Binnenkort gaan 24 Bekende Vlamingen tot het uiterste in het nieuwe programma Spartacus Run. Daarin moeten ze individueel zo snel mogelijk tien spectaculaire hindernissen afleggen. Die hindernissen bevatten o.a. zware zandzakken, veel prikkeldraad, metershoge netten en monkey bars over het water.

In iedere aflevering leggen twee kandidaten het parcours af. Het is daarbij de bedoeling dat ze dat zo snel mogelijk doen om in de finaleweek terecht te komen.

Commentaar

Om de bekende gezichten, en soms grappige duels, van commentaar te voorzien is er sportcommentator Michel Wuyts. Hij wordt bijgestaan door Andy Peelman, die vliegende reporter van dienst is.

“Het is eens iets helemaal anders dan Parijs-Roubaix, maar wel minstens even leuk”, klinkt het bij Michel Wuyts. “Ik moet wel toegeven dat een aantal BV’s bijna even verbeten zijn als profwielrenners. Sommigen gingen ver over hun grenzen om de beste tijd neer te zetten.”

Ook Andy Peelman ziet het nieuwe avontuur volledig zitten. “Wat een heerlijke job heb ik toch. BV’s die afzien en ik die er naast mag staan om ze nog wat meer op te jagen (lacht)”, vertelt hij. “Ik was verbaasd over de competitiviteit van de deelnemers. Velen gingen echt extreem diep om de beste tijd neer te zetten. Al waren sommigen vooral ook … hilarisch.”

Meer
Lees meer...