‘De Verraders’: Reünie-aflevering onthult frustraties en geheimen

Op donderdag, 31 maart 2022, pakt VTM uit met een reünie-aflevering van De Verraders. Alle deelnemers komen tijdens de reünie nog een keer samen om terug te blikken op het avontuur. Daarbij zullen ze een aantal intriges en frustraties uit de doeken doen. Presentator Staf Coppens zal hen ook een onbeantwoorde vragen voorleggen.

Maandag was het tijd voor de allerlaatste aflevering van De Verraders op VTM. In die finale kwamen we na al die weken eindelijk te weten welk team er met de overwinning naar huis ging. Dat bleken uiteindelijk de bondgenoten te zijn. Nadat verrader Walter eerder al het spel moest verlaten, volgden in de laatste aflevering ook de andere twee: Loïc Van Impe en Jamie-Lee Six. In een reünie-aflevering blikken de deelnemers terug op het avontuur.

Finale

Het programma begon met 18 bondgenoten, maar al snel werden 3 BV’s als verrader aangeduid. Dat waren advocaat Walter Damen, influencer Jamie-Lee Six en tv-kok Loïc Van Impe. Aan het begin leek alles vlot te verlopen, tot Jamie-Lee haar eigen pijlen op Walter leek te richten. Toen Walter uiteindelijk afviel, verloor Loïc al zijn vertrouwen in de influencer. Daardoor vormden de verraders geen sterk front meer.

Omdat Loïc de spelregels had overtreden en Jamie-Lee er als laatste werd uitgestemd, wonnen de bondgenoten het spel met vier tegen nul. En daar kijken alle kandidaten nu donderdag samen op terug.

Reünie

Die aflevering draait vooral om de waarheid. Aangezien er tijdens het spel gigantisch veel werd gelogen en bedrogen, is het op de reünie tijd om eerlijk te zijn. Alle kandidaten kijken samen naar de finale, waarna velen verrast achterblijven. Zij hadden namelijk nog geen idee van de afloop. Een van hen is Astrid Coppens, die al redelijk snel door de verraders werd vermoord. “Iedereen is op een andere manier in het spel gegaan. Ik om verraders te ontmaskeren en voor de bondgenoten te strijden, anderen om te winnen”, klonk het bij haar.

Tijdens de reünie komen er ook wat minder fijne dingen aan bod. Zo was er één prangende vraag: Waarom maakte Loïc zijn identiteit bekend? “Ik vertrouwde niemand meer”, zegt hij daarover. “Ik was compleet paranoïde en zo boos op Jamie-Lee toen.” Meer weetjes, geheimen en meningen krijgen we dus morgen te horen tijdens de reünie-aflevering van De Verraders.

Bekijk de preview hier:

De reünie-aflevering van De Verraders is op donderdag 31 maart om 20.35 uur te bekijken op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...