Stand-upcomedian Jak Knight, bekend als DeVon in ‘Big Mouth’, overleden op 28-jarige leeftijd

De Amerikaanse stand-upcomedian Jak Knight is op 28-jarige leeftijd overleden. Je kan hem vooral kennen als de stem van DeVon in Big Mouth. Knight schreef ook mee aan de animatiereeks van Netflix.

In een officieel statement maakte de familie van Jak Knight zaterdag bekend dat de 28-jarige stand-upcomedian donderdag overleden was. Er werd geen doodsoorzaak meegegeven.

Jak Knight

Jak Knight was al sinds z’n tienerjaren actief als stand-upcomedian. Vanaf 2017 schreef hij mee aan de Netflixserie Big Mouth, waarvoor hij ook de stem van DeVon insprak. Daarnaast schreef Knight ook mee aan de populaire comedyreeks Black-ish. In 2018 was Knight te zien als een van de comedians in de Netflixreeks The Comedy Lineup.

Eerder dit jaar vertolkte Knight een van de hoofdrollen in de reeks Bust Down van Peacock. Die reeks volgt een groep vrienden die werken in een casino. Knight schreef ook mee aan elke afleveringen van deze reeks. Recent kreeg hij ook een rol in de film First Time Female Director. De opnames voor die film zijn eerder deze maand afgerond. In First Time Female Director zal Knight te zien zijn naast verschillende andere comedians. Het is nog niet geweten wanneer de film zal verschijnen.

Netflix bevestigde eerder al dat er nog zeker een zesde en zevende seizoen van Big Mouth zullen volgen. Het is niet geweten of Jak Knight meewerkte aan deze seizoenen of nog te horen zal zijn als DeVon.

Meer
Lees meer...