‘Starstruck’ is bijna toe aan finale, welke twee artiesten gaan als laatste door?

Deze week is het tijd voor de allerlaatste voorronde van Starstruck. Nadat al heel wat artiesten de revue zijn gepasseerd, gaan vrijdag nog eens twaalf kandidaten de strijd aan. Daarvan zullen uiteindelijk nog twee deelnemers doorstoten naar de finale. Twee artiesten die in de laatste reguliere aflevering aan bod zullen komen, zijn alvast Elton John en Billie Eilish.

In Starstruck staan elke week twaalf kandidaten klaar om het beste van zichzelf te geven. In groepjes van drie brengen de kandidaten een nummer van hun grote idool en daarbij moeten ze zo dicht mogelijk bij het origineel proberen komen.

Zo zagen we al Harry Styles, Whitney Houston, Måneskin, Adele, Bruno Mars, Dua Lipa, Lady Gaga, Freddie Mercury, Beyoncé, Robbie Williams, Natalia, Céline Dion en nog enkele anderen. Deze week wordt dat indrukwekkende lijstje nog verder aangevuld.

Billie Eilish

Al sinds de eerste reclame konden kijkers zien dat Billie Eilish een van de artiesten zou zijn die aan bod zou komen. Toch was het nog even wachten, want pas deze week krijgen we ook echt de optredens te zien. De strijd breekt los tussen drie superfans van de Amerikaanse zangeres.

Het gaat om Katrien (22) uit Mortsel, Lore (21) uit Oudsbergen en Leen (23) uit Dendermonde. Voor alle drie de dames is Billie Eilish een groot voorbeeld. “Muziek heeft me uit de put gehaald en was een lichtpuntje in mijn leven”, klinkt het bij Katrien. De drie zullen het in de eerste ronde uitvechten met bad guy.

Elton John

Van een relatief nieuwe muziekster naar een echte legende. Ook de muziek van Elton John zal deze week namelijk aan bod komen. Daarbij is de meest opvallende kandidaat zonder twijfel Manu (51), een priester uit Deurne. “Ik ben God dankbaar dat ook deze droom werkelijkheid wordt”, klinkt het alvast.

Manu krijgt het gezelschap van twee jongere deelnemers. De tweede Elton is Wouter (39) uit Massenhove die ooit tweede werd in Idool en de derde is Brihans (30) uit Aalst. Hij werkt als hotelmanager. Samen brengen ze Your Song.

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Starstruck is op vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...