Deelnemers ‘Starstruck’ gooien opnieuw alles in de strijd met onder andere Beyoncé en Robbie Williams

Deze week is het alweer tijd voor de derde aflevering van Starstruck. De voorbije weken zagen de kijkers al heel wat supersterren de revue passeren, maar ook deze week kunnen we grote namen verwachten. Althans, deelnemers die die grote artiesten in zichzelf naar boven halen. Zo zullen we alvast Beyoncé en Robbie Williams te zien krijgen.

In Starstruck staan elke week twaalf kandidaten klaar om het beste van zichzelf te geven. In groepjes van drie brengen de kandidaten een nummer van hun grote idool en daarbij moeten ze zo dicht mogelijk bij het origineel proberen komen.

In de eerste aflevering zagen we zo al Harry Styles, Whitney Houston, Måneskin en Adele en in de tweede aflevering volgden Bruno Mars, Dua Lipa, Lady Gaga en Freddie Mercury. Uiteindelijk werden Damiano-imitator Raphaël, Whitney-imitator Flori, Bruno Mars-imitator Steven en Freddie Mercury-imitator Sonny al beloont met een plekje in de volgende ronde. Daar komen deze vrijdag nog eens twee kandidaten bij.

Beyoncé

Deze week zijn er opnieuw twaalf kandidaten die de strijd aan gaan. Die zijn opnieuw verdeeld in groepjes van drie die elk één artiest imiteren. Twee van die artiesten zijn al bekendgemaakt. Op de andere twee is het nog even wachten. De eerste is alvast Beyoncé en daarbij tonen vier jonge vrouwen alvast dat ze ballen aan hun lijf hebben.

Theatermaakster Sinay (24, Antwerpen), studente Thara (18, Oplinter) en singer-songwriter Dounia (30, Brussel) brengen samen Crazy in Love. Daarmee proberen ze de jury te overtuigen van hun talent én een plekje in de finale van de aflevering.

Robbie Williams

Ook Robbie Williams krijgt een plekje in de volgende aflevering. Williams begon zijn carrière bij Take That en werd daarna de best verkopende soloartiest van het Verenigd Koninkrijk. Deze keer is het aan cabin crew member Benjamin (35, Antwerpen), leerkracht Dries (34, Kester) en Jimmy Colman (43) om Robbies naam alle eer aan te doen. Zij proberen het publiek en de jury in het eerste optreden alvast te verleiden met Angels.

Bekijk hier alvast het optreden van Benjamin, Dries en Jimmy:

Starstruck is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...