Concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ krijgt nieuwe trailer met opvallende rol voor dochtertje Rumi

Renaissance: A Film By Beyoncé, de film over de meest recente concerttour van Beyoncé, heeft een nieuwe trailer gekregen. Op de film zelf is het nog wachten tot vrijdag 1 december, maar je kan nu wel al naar nieuwe beelden kijken.

Nadat we vorige maand al in de cinema konden gaan kijken naar Taylor Swift: The Eras Tour is het volgende maand aan Renaissance: A Film By Beyoncé. Deze concerttour passeerde, in tegenstelling tot Taylor Swift, wel in België. Daardoor hebben mogelijk meer Belgen Beyoncé live aan het werk gezien.

Kinderen

Maar ook voor hen is Renaissance: A Film By Beyoncé de moeite. Deze concertfilm toont namelijk niet alleen het optreden van Queen B zelf, maar ook heel wat zaken achter de schermen. Dat is ook te zien in de nieuwe trailer van de film. Daar zien we Beyoncé met haar dochtertje Rumi, die ze leert hoe ze moet filmen. Daarna gaat het beeld over naar de backstage en de repetities van Beyoncé en haar immense crew. We volgen de zangeres dan ook tijdens haar volledige tour, die begon in Stockholm, Zweden en eindigde in Kansas City in de Verenigde Staten.

Over die beelden heen horen we Beyoncé praten. “Tijd is mijn grootste obstakel. Het is onmogelijk om niet te beseffen hoe snel het gaat als je door de ogen van je kinderen kijkt. Ik weet dat al mijn strijd en opoffering de deur opent voor het volgende. Zij zijn het nieuwe begin”, lijkt ze Renaissance: A Film By Beyoncé op te dragen aan haar kinderen.

Bekijk de nieuwe trailer van Renaissance: A Film By Beyoncé hier:

Renaissance: A Film By Beyoncé verschijnt op 1 december.

Meer
Lees meer...