‘Starstruck’: Bekijk hier al het optreden van de drie Lady Gaga’s

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van Startstruck. Daarin kruipen onbekende Vlamingen in de huid van hun idool. Wie het er het beste vanaf brengt, bemachtigt een ticket voor de grote finale. Vanavond zullen we drie Lady Gaga’s aan het werk zien en die krijgen we nu al in preview te zien.

In de eerste aflevering van Starstruck kropen telkens drie superfans in de huid van Whitney Houstons, Harry Styles, Adele en Måneskin-frontman Damiano David. Uiteindelijk werden Damiano-imitator Raphaël en Whitney-imitator Flori beloont met een plekje in de finale. Vanavond komen twaalf nieuwe deelnemers in actie.

Lady Gaga

Drie van die deelnemers in de tweede aflevering van Starstruck zullen in de huid kruipen van niemand minder dan Lady Gaga. Het gaat daarbij om de 21-jarige schoonheidsspecialiste Otice uit Oostende, de 43-jarige barvrouw Iris uit Merksem en de 38-jarige Oekraïense zangeres Anna. Zij brengen samen het iconische nummer Poker Face van Lady Gaga waarvan we nu al het volledige optreden te zien krijgen.

Daarnaast zullen we ook drie fans in de huid van Freddie Mercury zien kruipen. Daarbij gaat het om de 31-jarige loodgieter Roy uit Rijkevorsel, de 36-jarige zanger Sonny uit Lievegem en de 45-jarige ramenhersteller Andy uit Geel. Uit de teaser op het einde van de eerste aflevering leerden we dat de andere wereldsterren in deze aflevering Bruno Mars en Dua Lipa zullen zijn.

Van elk trio zal één kandidaat gekozen worden door de jury die naar de sing-off op het einde van de aflevering gaat. Van die sing-off zal één kandidaat gekozen worden door de jury en één kandidaat door de jury die Raphaël en Flori zullen vergezellen in de grote finale.

Bekijk hier alvast het optreden van de drie Lady Gaga’s:

Starstruck is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTMGO.

Meer
Lees meer...