Adele en Harry Styles zijn bij eerste artiesten in ‘Starstruck’ op VTM

Na The VoiceThe Masked Singer en I Can See Your Voice is het vanaf morgen tijd voor nog een nieuw muziekprogramma bij VTM. In Starstruck zullen kandidaten het beste van zichzelf laten zien terwijl ze in de huid kruipen van hun idolen. Het programma wordt gepresenteerd door Laura Tesoro.

Vorige week vrijdag was het tijd voor de finale van The Voice Kids. Daarin zagen we hoe de 13-jarige Sikudhani met de overwinning naar huis ging. Deze week is het alweer tijd voor een volgende talentenjacht. In Starstruck zullen verschillende kandidaten het tegen elkaar opnemen als hun favoriete artiest. Naast presentatrice Laura Tesoro zijn ook Guga Baúl, Nathalie Meskens, Bart Kaëll en Nora Gharib te zien in de jury.

Starstruck

In het Verenigd Koninkrijk is Starstruck al een tijdje een geliefd programma, maar binnenkort zal het dus ook in België zijn intrede doen. Elke aflevering worden er wereldberoemde artiesten neergezet door telkens drie kandidaten. Maar voor de performers het podium opstappen om als trio één wereldhit te brengen, worden ze volledig getransformeerd in hun meest geliefde muziekidool.

Vervolgens moeten ze al hun inlevingsvermogen bovenhalen, want het volledige plaatje moet kloppen. Van de stem tot de looks en de typische gedragingen van die artiest. Na de optredens beslist een panel van vier experts welke vier artiesten het tegen elkaar moeten opnemen in de sing-off. Slechts twee van hen stoten door naar de grote finaleweek waarbij ze nog één keer in de huid van hun grote idool kruipen. 

Harry Styles en Adele

In de eerste aflevering krijgen we alvast 12 kandidaten te zien. Zij zijn verdeeld in vier groepen die elk één artiest zullen coveren. Twee van die vier artiesten uit de eerste aflevering heeft VTM alvast bekendgemaakt. De eerste artiest is Harry Styles, een van de populairste artiesten van dit moment. Harry brak onder andere potten met As It Was. Aan Seppe (27, Brasschaat), Tim (19, Hasselt) en Lucas (16, Oostkamp) om dat te evenaren.

Daarnaast zullen er ook drie kandidaten zich aan Adele wagen. De Britse popzangeres brak in 2008 door bij het grote publiek en won sindsdien de ene Grammy Award na de andere. Laura (37, Millen), Manal (21, Antwerpen) en Dominique (49, Deinze) zullen op hun beurt moeten proberen om de zaal in vuur en vlam te zetten.

Bekijk hier een preview:

Starstruck is vanaf 1 december elke vrijdag om 20.35 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...