‘Starstruck’ volgende maand van start met onder andere Madonna en Freddie Mercury

Na The VoiceThe Masked Singer en I Can See Your Voice is het binnenkort tijd voor nog een nieuw muziekprogramma bij VTM. In Starstruck zullen kandidaten het beste van zichzelf laten zien terwijl ze in de huid kruipen van hun idolen. Het programma wordt gepresenteerd door Laura Tesoro en gaat op vrijdag 1 december van start.

Op dit moment is het nieuwe seizoen van The Voice Kids nog in volle gang. Maar na de finale op 25 november, is het op vrijdag 1 december tijd voor het nieuwe programma Starstruck. Naast presentatrice Laura Tesoro zijn ook Guga Baúl, Nathalie Meskens, Bart Kaëll en Nora Gharib te zien in de jury.

Starstruck

In het Verenigd Koninkrijk is Starstruck al een tijdje een geliefd programma, maar binnenkort zal het dus ook in België zijn intrede doen. Elke aflevering worden er wereldberoemde artiesten neergezet door telkens drie kandidaten. Maar voor de performers het podium opstappen om als trio één wereldhit te brengen, worden ze volledig getransformeerd in hun meest geliefde muziekidool.

Vervolgens moeten ze al hun inlevingsvermogen bovenhalen, want het volledige plaatje moet kloppen. Van de stem tot de looks en de typische gedragingen van die artiest. Na de optredens beslist een panel van vier experts welke vier artiesten het tegen elkaar moeten opnemen in de sing-off. Slechts twee van hen stoten door naar de grote finaleweek waarbij ze nog één keer in de huid van hun grote idool kruipen. 

Eerste artiesten

Op vrijdag 1 december krijgen we dus de eerste kandidaten en dus ook de eerste artiesten te zien. Het gaat om Freddie Mercury, Madonna, Billie Eilish en Katy Perry. Welke songs we precies van die artiesten te horen zullen krijgen, valt nog af te wachten. Maar wat we wel weten is dat we slechts twee van die artiesten zullen zien terugkeren in de grote finale.

In die grote finale geven de twaalf beste kandidaten het optreden van hun leven. Met een nieuwe look én een nieuw nummer, strijden ze allemaal voor die felbegeerde titel: winnaar of winnares van Starstruck worden. 

Bekijk de teaser van Starstruck hier:

Starstruck is vanaf 1 december elke vrijdag om 20.35 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...