Madonna en Sam Smith komen in juni met samenwerking ‘Vulgar’

Een opvallende samenwerking is in de maak. Gisteren werd namelijk bekendgemaakt dat artiesten Madonna en Sam Smith samen met een single komen. Die samenwerking wordt al langer geteaset, maar nu is het dus eindelijk zover. De single heet Vulgar en komt op vrijdag 9 juni uit.

Volgende week komen Sam Smith en Madonna samen met een nieuwe single. De voorbije weken regende het zowel bij Sam Smith als bij Madonna kleine hints rond nieuwe muziek. Vorige week deelde Smith al een kleine teaser waarop de namen van de twee artiesten te lezen waren én waarin ze allebei hun eigen naam fluisterden. Het was dus maar een kwestie van tijd vooraleer de samenwerking ook officieel bekendgemaakt zou worden.

Vulgar

Met een nieuw artwork maakte Madonna de collab gisteren ook echt bekend. Op vrijdag 9 juni verschijnt de single Vulgar. Op het gedeelde artwork staan de initialen S&M, die natuurlijk verwijzen naar de zangeres en Sam Smith. Achter de initialen staan twee foto’s van de artiesten met een corset aan.

Volgens verschillende bronnen moest het lied normaal al in primeur te horen zijn geweest op de tour van Sam Smith in het Verenigd Koninkrijk. Maar die primeur kwam er uiteindelijk nog niet omdat de zanger verplicht platte rust moet nemen van de dokter. Het is dan ook niet bekend of hij zijn tour nog zal hervatten voor Vulgar op 9 juni officieel uitkomt.

Of Madonna de song zal spelen tijdens haar opkomende ‘Celebration World Tour’, valt ook nog af te wachten. Die tournee gaat in juli van start in de Verenigde Staten en is op 21 oktober 2023 te zien in het Antwerpse Sportpaleis.

Bekijk hier de aankondiging van Vulgar:

Meer
Lees meer...