Madonna komt naar België met haar ‘Celebration World Tour’

Het is eindelijk zover! Zangeres Madonna heeft haar nieuwe tour aangekondigd en ze zal daarbij ook een tussenstop in België maken. In haar ‘Celebration World Tour’ zal de 64-jarige zangeres vooral focussen op wat is geweest en krijgen we dus al haar grootste hits te horen. Op zaterdag 21 oktober 2023 staat Madonna met die tour in het Sportpaleis in Antwerpen.

Na acht jaar staat Madonna binnenkort nog eens op een Belgisch podium. Haar laatste concert in ons land dateert ondertussen al van november 2015. Toen maakte ze een tussenstop in ons land tijdens haar ‘Rebel Heart Tour’.

Daarna ging ze ook in 2019 nog eens op tour, maar toen hield ze enkel halt in Parijs, Lissabon en Londen. Maar in 2023 is ze volledig terug met haar ‘Celebration World Tour’. Daarmee zal ze maar liefst 12 tussenstops in Europa maken.

Aankondiging

De Queen of Pop is terug van nooit echt weggeweest. Hoewel er nog geen sprake is van een nieuw album van de 64-jarige zangeres, kondigde ze zonet toch een nieuwe wereldtour aan. Dat deed ze via een video op YouTube die net geen vijf minuten duurde.

In die video speelde ze een spelletje Truth or Dare met enkele andere bekende sterren als Lil Wayne, Diplo en actrice Amy Schumer. Die laatste gaat met de meeste aandacht lopen. Zij daagt de zangeres namelijk uit om de wereld rond te reizen om haar bekendste nummers te brengen. Daar gaat Madonna op in, waarna de fans een nieuw artwork te zien krijgen.

Vier decennia muziek

In de video belooft Madonna dus dat de ‘Celebration World Tour’ al haar muziek zal omvatten. “De jaren 80, 90, 2000 en 2010. Vier decennia muziek, avec moi. Welkom op het feestje, bitches“, klinkt het.

De ‘Celebration World Tour’ zal in juli van start gaan in de Verenigde Staten. Het Europese luik begint op zaterdag 14 oktober 2023 in Londen, waarna Madonna meteen naar België trekt om er op 21 oktober in het Antwerpse Sportpaleis op te treden. Daarna bezoekt ze nog negen steden, waaronder Barcelona, Milaan, Kopenhagen, Keulen, Stockholm, Lissabon en Berlijn. Haar Europese tour eindigt op 1 december in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Bekijk de aankondiging hier:

Tickets zijn vanaf 20 januari om 10 uur te koop.

Meer
Lees meer...