Madonna zegt dat ze besmet was met het coronavirus op het einde van haar ‘Madame X’-tour

De hele wereld is op zoek naar een vaccin tegen het nieuwe coronavirus. Zangeres Madonna is één van de vele artiesten die die zoektocht steunt. En daar heeft ze goede redenen voor. Madonna verloor op 24 uur tijd een familielid en twee vrienden aan de gevolgen van Covid-19 en was zelf ook besmet met het virus.

Zangeres en legende Madonna houdt via Instagram haar fans grondig op de hoogte van haar gezondheid en haar bezigheden tijden de coronacrisis. Ze heeft al heel wat kritiek gekregen, omdat ze vorige week vertelde dat antilichamen heeft en de “Covid-19 lucht wil inademen“.

Steun voor zoektocht naar een vaccin

https://www.instagram.com/p/B_2sE9IB1OT/

En op die antilichamen is ze later dieper ingegaan. Madonna deelde een stuk van een artikel, waarin verteld wordt dat ze meer dan een miljoen dollar (grofweg een miljoen euro) schenkt aan de zoektocht naar een vaccin tegen het nieuwe coronavirus.

“Ik ben dankbaar dat ik een deel ben van de steun voor het onderzoek naar een manier om Covid-19 te genezen”, schrijft ze onder het artikel. Maar dat was duidelijk niet het enige nieuws dat Madonna met haar volgers wilde delen.

“Ik ben niet meer ziek”

“Even om wat dingen duidelijk te maken voor mensen die liever sensationele koppen geloven, dan hun eigen research te doen over het virus: ik ben momenteel niet ziek”, verzekerde Madonna haar fans.

“Wanneer je positief test op antilichamen, betekent dat dat je besmet geweest bent met het virus. Dat ben ik duidelijk geweest, want ik was ziek op het einde van m’n tournee in Parijs, meer dan zeven weken geleden, samen met verschillende andere artiesten in m’n show toen.”

“We dachten allemaal dat we een stevige griep hadden. Gelukkig zijn we allemaal gezond en stellen we het goed. Ik hoop dat dat dingen duidelijk maakt.” Afsluiten doet de zangeres met het duidelijke “Knowledge is power!

https://www.instagram.com/p/B-weA-GhvQ9/

Familie en vrienden overleden

Het is eigenlijk geen echte verrassing dat Madonna de verspreiding van het nieuwe coronavirus op de voet volgt. Vorige maand vertelde de zangeres nog in haar “Quarantine Diary” dat ze op 24 uur tijd een familielid en twee vrienden verloren is aan de gevolgen van Covid-19.

Meer
Lees meer...