Voor het eerst samen op foto! Madonna stelt haar gezin voor: 6 stuks!

Voor het eerst samen op foto! Madonna stelt haar gezin voor: 6 stuks!

Madonna vierde op woensdag haar 59ste verjaardag. Dat ging gepaard met een twee nachten durende feestje in Italië. De ideale gelegenheid om met de hele familie op de foto te gaan. De zangeres schermt haar gezin steevast af van paparazzi maar nu deelde ze voor het eerst zelf een foto van haar zes kinderen.

Madonna vierde woensdag in Italië haar 59ste verjaardag met een decadent feestje dat twee nachten duurde. Zelf droeg ze een korset en haar dochters waren gehuld in Dolce & Gabbana-outfits. Op het familieportret staan haar zes kinderen verzameld rondom de zangeres.

Ook de jonge tweeling was erbij

Lourdes is de oudste, de 20-jarige is de dochter van Madonna en haar ex-vriend Carlos Leon. Rocco Ritchie (17) links, wijzend naar de camera, is dan weer de zoon van haar ex-echtgenoot Guy Ritchie. Het lijkt erop dat alle wrevel tussen Rocco en zijn moeder vergeten en vergeven is. Als rebelse tiener weigerde hij bij Madonna te blijven wonen. Naast Rocco staat David (11), die in 2006 geadopteerd werd uit Malawi. Mercy (11) werd in 2009 geadopteerd. De tweelingen, Esther (4) en Stella (4) vooraan, werden in februari 2017 geadopteerd en meteen extra afgeschermd van paparazzi. Maar Madonna deelde dit weekend een foto van de tweeling in feestoutfit.

Speciale band met Malawi

Vier van haar zes kinderen komen uit Malawi. Madonna heeft dan ook een band met het Afrikaanse land. Ze richtte er het goede doel Raising Malawi op om kwetsbare kinderen en wezen te steunen. En vorige maand opende ze nog het eerste center met pediatrische chirurgie en intensieve zorgen in Malawi, genoemd naar haar dochter Mercy. Het is ook zeer uitzonderlijk dat Madonna zelf een foto post van haar kroost. Dat iedereen uiteindelijk op één foto staat, is niet evident. Lourdes studeert namelijk aan de universiteit van Michigan.

Gesponsorde artikelen