Madonna lijkt in TikTok-video uit de kast te komen

Madonna (64) zit, net zoals vele andere celebrities, op TikTok. Daar heeft ze nu een opvallende video gedeeld. Veel fans van de zangeres vermoeden dat de TikTok een originele manier is om uit de kast te komen als een lid van de LGBTQ+-gemeenschap.

De Amerikaanse zangeres Madonna is de talk of the day op TikTok. In een video lijkt ze namelijk officieel uit de kast te komen als lid van de LGBTQ+-gemeenschap. Madonna wordt al jaren gezien als een ally en een gay icon en zet zich ook actief in voor de rechten van de LGBTQ+-gemeenschap.

Madonna

In de video is Madonna, nu met een flashy roze kapsel, te zien in haar extravagante badkamer. Ze draagt een top die geïnspireerd is op haar iconische punt-bh. Madonna gooit vervolgens met een roze onderbroek (matchend met haar kapsel) naar een vuilbak. Op de video staat te lezen: “Als ik mis, ben ik gay”. Vervolgens landt de onderbroek ver naast de vuilbak. Daardoor zien velen het dus als de coming-out van Madonna. De video op TikTok werd ondertussen al meer dan 20 miljoen keer bekeken en kreeg meer dan een miljoen likes. Daarnaast is het ook opvallend dat de bio van Madonna op TikTok bestaat uit een reeks hartjesemoji’s in regenboogkleuren. Dat kan dus ook een verwijzing zijn naar de regenboogvlag.

Het is niet de eerste keer dat Madonna hint dat ze deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap. In een interview met The Advocate uit 1991, 31 jaar geleden dus, zei Madonna al: “Ik denk dat iedereen van nature biseksueel is”. In datzelfde interview haalde ze ook fel uit naar homofobie. En in 2003 was er natuurlijk ook de iconische kus van Madonna met Britney Spears op de MTV VMA’s.

Bekijk de TikTok van Madonna hier:

@madonna

♬ original sound – nudy georges
Meer
Lees meer...