Britney Spears zou aan “revenge album” werken

Britney Spears zou haar comeback aan het voorbereiden zijn. Volgens het magazine Globe zou de zangeres op dit moment werken aan een heus “revenge album”. Het zou het eerste album worden van Britney in meer dan zes jaar tijd.

Enkele weken geleden lekte al uit dat Britney Spears zou samenwerken met Elton John. Samen zouden ze een nieuwe versie uitbrengen van het nummer Tiny Dancer van Elton John. Maar nu volgt het nieuws dat Britney ook zou werken aan een gloednieuw album.

“Revenge album”

Het Amerikaanse magazine Globe sprak met een “bron dichtbij Britney”. Die wist hen te vertellen dat Britney zou werken aan een nieuw album. Het zou daarbij gaan om een “revenge album”, waarmee Britney “wraak wil nemen op de mensen die haar zagen als een geldmachine in plaats van als een mens”. “Britney heeft de afgelopen jaren emotionele schade geleden omdat ze gebruikt werd voor geld en enkel mocht zingen in een bepaalde stijl en de nummers die haar vader leuk vond.”

Maar nu zou Britney werken aan een album samen met vrienden die ze vertrouwt. Ze zou daarbij volledig haar eigen ding kunnen doen. Iets wat ze de afgelopen jaren, onder het bewind van haar vader, niet kon doen. De bron vertelt ook dat Britney nu vastberaden is om aan de wereld te laten zien dat ze niet de “bubblegum popster” is, zoals iedereen haar kent. Dat laatste toonde Britney onlangs ook al aan door een video te delen op Instagram. Daarin zong ze haar megahit … Baby One More Time. In de video klonk haar stem een stuk lager en volwassener dan we van haar gewend zijn. Bij de video schreef Britney dat het lang geleden was dat haar fans haar stem nog gehoord hadden.

Op het nieuwe album zou Britney zingen over wat ze de afgelopen jaren meemaakte en zou ze ook enkele “spicy” nieuwe teksten toevoegen aan haar bestaande hits.

Bekijk hier de video op Instagram:

Meer
Lees meer...