Britney Spears zou volgende maand comeback maken met duet met Elton John

Volgens verschillende bronnen zou Britney Spears volgende maand haar comeback maken als zangeres. Ze zou dat doen samen met Elton John. Het duo zou een nieuwe versie brengen van de klassieker Tiny Dancer van Elton John. De single zal het eerste nieuwe werk van Britney sinds 2016.

Het lijkt erop dat Britney Spears haar comeback zal maken als zangeres. Verschillende bronnen van Page Six en TMZ bevestigen dat de zangeres samen zal werken met Elton John aan een nieuwe versie van zijn nummer Tiny Dancer.

Britney Spears en Elton John

Britney Spears en Elton John werden vorige week samen gespot bij een studio in Beverly Hills. Daarbij zouden ze hun duet opgenomen hebben. Page Six kwam als eerste met het nieuws naar buiten. Zij kwam via bronnen te weten dat “het nummer nu gemixt wordt” en dat het “in augustus zal verschijnen”. “Het was Eltons idee en Britney was meteen fan. Ze hebben een remix van Tiny Dancer opgenomen als een volledig duet. Het is echt geweldig”, vertelde een ‘music industry insider’ aan Page Six.

Het nummer zou geproducet worden door Andrew Watt, die eerder al verantwoordelijk was voor nummers van Justin Bieber, Dua Lipa en Miley Cyrus. “Ze hebben het nummer al gespeeld voor de mensen van het platenlabel en iedereen is door het dolle heen. Het is zo goed”, gaat de bron verder. “Ze zeggen dat het het nummer van de zomer zal worden. Britney is officieel terug. Ze werkt opnieuw en ze is superenthousiast.” Het nieuws werd vervolgens ook bevestigd door “bronnen met directe kennis” van TMZ.

Comeback

Als het nieuws waar blijkt te zijn, dan zal het het eerste nieuwe werk worden van Britney sinds 2016. Daarnaast zal ze ook voor het eerst sinds 2008 muziek uitbrengen zonder dat ze onder het conservatorschap van haar vader staat. Dat betekent dus dat ze eindelijk zelf inspraak heeft op haar muziek. Volgens de bron van Page Six zou Britney ook een recorddeal gesloten hebben met het platenlabel van Elton John en mogen we in de toekomst nog meer nieuwe muziek verwachten.

Enkele weken geleden deelde Britney een video waarop ze haar hit … Baby One More Time nog eens zong. Ze liet toen in de caption weten dat het te lang geleden was dat ze nog gezongen had voor haar fans. Maar daar lijkt nu dus verandering in te gaan komen.

Beluister hier nog eens de originele versie van Tiny Dancer van Elton John:

Meer
Lees meer...