Sam Smith zal te zien zijn in tweede seizoen ‘And Just Like That …’

Het tweede seizoen van de Sex and the City-reboot And Just Like That … heeft Sam Smith aan de cast toegevoegd. Welke rol die precies zal spelen, is nog niet bekend. Ook een releasedatum voor het tweede seizoen van de succesvolle HBO-reeks is er nog niet.

Sinds vorige week is de serie And Just Like That … wekelijks te zien op Play5, maar de echte fans wachten ondertussen al een tijdje op een tweede seizoen. Dat komt er aan, maar wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend. De opnames zijn op dit moment nog in volle gang, maar toch lichtte de productie al een tipje van de sluier op: zanger Sam Smith zal namelijk opduiken in het tweede seizoen.

And Just Like That …

Net zoals Sex and the City vertelt And Just Like That… het verhaal van vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Cattrall). Alleen is Samantha in de nieuwe reeks nergens te bespeuren. Het personage zou naar Londen verhuisd zijn om daar een nieuw leven te beginnen. Maar in de realiteit zag actrice Kim Cattrall een terugkeer gewoon niet zitten. Daardoor volgt de serie dus de overgebleven drie vriendinnen in hun alledaagse bezigheden.

De reeks speelt zich 17 jaar na de originele serie af, wat betekent dat de vriendinnen wel een aantal grote veranderingen hebben doorgemaakt. Zo zit Charlotte bijvoorbeeld met twee puberende tieners thuis, waarvoor ze wel wat advies kan gebruiken.

Sam Smith

Na het succes van het eerste seizoen, maakte HBO in maart van vorig jaar al bekend dat er een tweede zou komen. De productie daarvan begon in september en is nu dus nog steeds in volle gang. Even was er toch sprake van een terugkeer van Kim Cattrall als Samantha, maar die roddel werd uiteindelijk opnieuw de kop ingedrukt.

Waar we wel naar mogen uitkijken, is een rol voor Sam Smith in het nieuwe seizoen. Dat maakte die recent zelf bekend op Instagram. Daarin was te zien hoe Smith zich leek te vermaken in de trailers op set. Klaar om iets unholy te doen op set”, stond er in het bijschrift te lezen. Wat een knipoog is naar een van de grote hits van de Brit. Welke rol die precies zal spelen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...