Actrice Kim Cattrall reageert op ‘And Just Like That…’: “Ik weet niet hoe ik me moet voelen”

Dat actrice Kim Cattrall al even afscheid heeft genomen van alles wat met Sex and the City te maken heeft, dat is al lang geweten. Maar toch lijkt de actrice nog een mening te hebben over de reboot. In And Just Like That… speelt haar personage Samantha niet langer mee, maar toch wordt er soms over gepraat. En daar lijkt Cattrall niet altijd even tevreden mee te zijn.

Veel fans dachten dat ze nog ging terugkeren, maar het is officieel einde verhaal voor het personage Samantha Jones. Hoewel de reeks And Just Like That… nog ruimte overhield voor een eventuele terugkeer, is eerder al duidelijk geworden dat het niet zal gebeuren. Toch reageert actrice Kim Cattrall in een interview met Variety nu op de reeks en op hoe ze haar personage hebben behandeld

Samantha Jones

In de serie And Just Like That… hoort Samantha niet langer bij Carrie, Charlotte en Miranda. Alleszins toch niet op het scherm, want actrice Kim Cattrall weigerde deel uit te maken van de reboot. Dat zorgde ervoor dat de makers een reden voor het vertrek van haar personage Samantha moesten vinden.

En dat deden ze, want in de reeks verhuisde ze zogezegd naar Londen. Ondanks de verhuis werd er af en toe nog over haar gebabbeld. Zo waren de drie vriendinnen in de seizoensfinale van het eerste seizoen in Parijs en stuurde Carrie haar een berichtje. Daardoor hoopten veel fans op een terugkeer van het personage Samantha in het tweede seizoen. Dat dat niet zal gebeuren, dat weten we ondertussen ook. Maar nu reageert actrice Kim Cattrall ook op hoe ze het verhaal van haar personage hebben behandeld.

“Ik wou nooit deel uitmaken van de reboot, daar ben ik heel duidelijk over geweest”, begon ze. “De Samantha die nu wordt voorgesteld in de reboot voelt helemaal anders dan mijn personage. Ik weet niet goed hoe ik mij moet voelen.” Daarna vertelt Cattrall wel dat ze nog steeds blij is met haar keuze om niet meer terug te keren als Samantha. “Ik heb heel veel van haar gehouden, maar het is goed zoals het is.”

Meer
Lees meer...