‘And Just Like That…’ seizoen 2 officieel in de maak

Dat er een tweede seizoen van de Sex and the City-reboot And Just Like That… komt, was al even bekend. Maar nu lijkt dat seizoen ook officieel in de maak. In het eerste seizoen was al te zien hoe de drie vriendinnen Carrie, Charlotte en Miranda na al die jaren nog steeds vanalles meemaakten. De derde vriendin, Samantha, was niet te zien en zal ook in het tweede seizoen waarschijnlijk niet terugkeren.

Binnenkort krijgen we nog meer te zien van Carrie, Charlotte en Miranda. Het tweede seizoen van And Just Like That… is namelijk officieel in productie. Dat maakten acteurs Sara Ramirez, die Che Diaz speelt, en Sarah Jessica Parker, die Carrie speelt, via hun sociale media bekend. Wanneer de reeks precies uitkomt en of actrice Kim Cattrall nu écht niet zal terugkeren, is niet bekend.

And Just Like That…

Net zoals Sex and the City vertelt And Just Like That… het verhaal van vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Cattrall). Alleen is Samantha in de nieuwe reeks nergens te bespeuren. Het personage zou naar Londen verhuisd zijn om daar een nieuw leven te beginnen. Maar in de realiteit zag actrice Kim Cattrall een terugkeer gewoon niet zitten. Daardoor volgt de serie dus de overgebleven drie vriendinnen in hun alledaagse bezigheden.

In de allerlaatste aflevering van het eerste seizoen bevonden Carrie, Charlotte en Miranda zich in Parijs. Dat zorgde ervoor dat Carrie een telefoontje pleegde naar Samantha, maar haar kregen we dus niet te zien. Wat er in het tweede seizoen staat te gebeuren, is eveneens een raadsel.

In de maak

Maar wat we dus wel al weten, is dat het vervolg er officieel zit aan te komen. Via Instagram deelden acteurs Sarah Jessica Parker en Sara Ramirez een foto vanop de eerste lezing. Die lezing gaat meestal vooraf aan de allereerste draaidag, wat wil zeggen dat de opnames ook officieel begonnen zijn. “Enkel dit. Voorlopig toch”, schreef Parker bij haar foto. Ramirez hield het bij een subtiele “Shhhh”.

And Just Like That… is bij ons te zien via Streamz.

Meer
Lees meer...