‘Starstruck’ brengt deze week Justin Bieber en Madonna naar de huiskamer

De strijd in Starstruck gaat deze week gewoon verder. De voorbije weken zagen de kijkers al heel wat supersterren de revue passeren, maar ook deze week kunnen we grote namen verwachten. Het gaat opnieuw om vier artiesten, waarvan we er al twee kunnen bekendmaken: Justin Bieber en Madonna.

In Starstruck staan elke week twaalf kandidaten klaar om het beste van zichzelf te geven. In groepjes van drie brengen de kandidaten een nummer van hun grote idool en daarbij moeten ze zo dicht mogelijk bij het origineel proberen komen.

In de eerste aflevering zagen we zo al Harry Styles, Whitney Houston, Måneskin en Adele. Later volgden nog Bruno Mars, Dua Lipa, Lady Gaga, Freddie Mercury, Beyoncé, Robbie Williams, Natalia en Céline Dion.

Madonna

Deze week is het tijd voor de Queen of Pop, Madonna. Hoewel het een hele taak is om in haar voetsporen te treden, durven drie kandidaten die uitdaging toch aan. De eerste twee kanshebbers zijn Shauni (30) en Agnes (30).

Toch is de meest opvallende kandidaat de 50-jarige paaldansdocente Caroline. Zij proberen de jury te overtuigen met hun versie van Material Girl. Dat doen ze alle drie in een compleet andere Madonna-look.

Justin Bieber

Naast al die girlpower is er ook plek voor de Canadese superster Justin Bieber. Hoewel Bieber de laatste jaren niet meer zo actief bezig is met muziek als vroeger, is hij nog steeds een fenomeen. Dat vinden ook Ilias (22), Nathan (19) en Nick (29). Zij dromen elk van een carrière in de muziek, al is het voor de ene al wat moeilijker om in de schijnwerpers te staan dan voor de andere. Als groepssong brengen ze Sorry.

Bekijk hier alvast een eerste teaser:

Starstruck is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...