Stella McCartney heeft een Beatles-collectie: Billie Eilish is fan

Billie Eilish Stella McCartney Glastonbury
GettyImages

Stella McCartney brengt een nieuwe collectie op de markt. All Together Now is gebaseerd op Yellow Submarine, de film van The Beatles uit 1968. De collectie is klaar en werd al geshowd. Zangeres Billie Eilish droeg namelijk een short en T-shirt uit de Beatles-collectie voor haar optreden op het Britse festival Glastonbury.

Billie Eilish stond op het Britse Glastonbury Festival op een podium dat The Other Stage heet. De jonge Amerikaanse heeft een opvallende stijl en bewees dat daar nog maar eens. Ze showde als eerste de nieuwe collectie van Stella McCartney. Die is gebaseerd op Yellow Submarine, de film van The Beatles.

Blue Meanies

Billie Eilish droeg een T-shirt en short in dezelfde print: de Blue Meanies, de belangrijkste tegenpersonages uit Yellow Submarine. Op de zijkant van de kledingstukken stond de naam van Stella’s vader en Beatle Paul McCartney in een opvallend lettertype.

Billie Eilish gaf T-shirts van haar tournee aan het goede doel.

Jonge muzikale talenten

Stella McCartney stelde met een video officieel haar jongste collectie voor. Volgens haar website kreeg ze daarbij hulp van vier opkomende jonge muzikanten. All Together Now is een uitgebreide collectie. Op jassen, T-shirts, hemden en truien kunnen we personages uit Yellow Submarine herkennen, slogans, graphics en de gezichten van The Beatles.

Yellow Submarine

Stella McCartney is onlangs nog naar de screening van de digitale versie van Yellow Submarine geweest. “Ik had de film niet meer gezien sinds ik jong was en om eerlijk te zijn: hij deed me versteld staan. Hij greep me aan op een manier die ik helemaal niet had verwacht”, klonk het.

Vooral de idee om mensen samen te brengen, sprak McCartney aan. “De boodschap is politiek zelden relevanter geweest. Dus, ik ging naar buiten en ik wist dat ik iets moest doen.” De kleuren, de prints en de sfeer vertaalden zich perfect in een prêt-à-portercollectie, die emotioneel en authentiek is.

Gesponsorde artikelen