Nieuwe stop-motionfilm ‘Pokémon Concierge’ krijgt schattige trailer

Fans van Pokémon kunnen eind dit jaar op Netflix terecht. Dan komt de streamingdienst namelijk met een zeer unieke film. Het gaat om de stop-motionfilm Pokémon Concierge waarvan je nu een eerste trailer kan zien.

Pokémon mag dan al meer dan 27 jaar oud zijn, aan populariteit heeft het nog niet veel ingeboet. Dat weet ook Netflix. Het sloot daarom begin dit jaar een samenwerking af met The Pokémon Company voor het maken van een film.

Psyduck

Pokémon Concierge vertelt het verhaal van Haru. Zij is conciërge in het Pokémon Resort en moet er dus voor zorgen dat alle bezoekende Pokémon zich volledig op hun gemak voelen. Tijdens haar werk heeft Haru allerlei interacties met zowel Pokémon als gasten van het resort. Daarbij herkennen we in de trailer vooral Pokémon van de eerste generatie, al zijn er ook enkele van latere generaties. Zo lijkt Haru een vriendschap af te sluiten met een – aanvankelijk nogal koppige – Psyduck. Dat loopt in het begin niet heel vlot, maar na verloop van tijd beginnen de twee steeds dichter naar elkaar toe te groeien.

Verder zien we ook onder andere Charmander, Rattata, Pansage, Panpour, Pansear, Pikachu, Eevee, Magikarp, Dragonite, Wooper, Mudkip, Pidgeot, Snorlax, Seel, Lampert, Dedenne, Metagross, Furret, Bulbasor, Hoppip en Graveler.

De eerste trailer van Pokémon Concierge bevat geen gevechten van Pokémon, dus het ziet ernaar uit dat de film anders zal zijn dan wat we gewoon zijn uit de animatieseries van Pokémon.

Bekijk hier de trailer van Pokémon Concierge:

Pokémon Concierge is vanaf donderdag 28 december te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...