‘Strange Way of Life’ met Pedro Pascal en Ethan Hawke als koppel krijgt trailer

Afgelopen zomer kwam er groot nieuws rond acteurs Pedro Pascal en Ethan Hawke. De twee zouden namelijk samen in een western van regisseur Pedro Almodóvar spelen. In een interview liet Almodóvar al weten dat de film als een soort antwoord op Brokeback Mountain diende. Strange Way of Life gaat binnenkort in première.

Twee van de meest populaire acteurs van het moment zijn binnenkort samen in een kortfilm te zien. The Mandalorian– en The Last Of Us-acteur Pedro Pascal en Moon Knight-acteur Ethan Hawke doen mee in een nieuwe prent van regisseur Pedro Almodóvar. De regisseur liet in het verleden al weten dat hij geen fan is van de normale gang van zaken in Hollywood. Hij pakt het dan ook graag anders aan, en dat zal hij met zijn nieuwe korte westernfilm ook zeker doen. Pascal en Hawke spelen namelijk een koppel.

Strange Way of Life

De Spaanse regisseur Pedro Almodóvar probeert al jarenlang Hollywood te ontwijken en wees in het verleden al films als Sister Act en Brokeback Mountain af. Volgens hem was die laatste film te braaf en zou hij er iets volledig anders van hebben gemaakt. Maar dat was op dat moment niet mogelijk.

Met zijn nieuwe westernfilm Strange Way of Life wil hij daar een antwoord op geven. In de film, die 30 minuten zal duren, zien we Silva (Pedro Pascal) die met zijn paard de woestijn doorreist om zijn vriend, Sheriff Jake (Ethan Hawke), te bezoeken. En hoewel ze eerst blij lijken te zijn om elkaar terug te zien, maakt Jake al snel bekend dat er meerdere redenen zijn voor hun reünie. En die redenen zullen alles in gevaar brengen.

Of de film ook wel degelijk een gay western wordt zoals Brokeback Mountain, is niet bekend. Maar Almodóvar laat alvast weten dat het een intieme film is. Strange Way of Life gaat binnenkort in première op het filmfestival van Cannes. Het is nog niet bekend of de kortfilm ook bij ons te zien zal zijn.

Bekijk de trailer van Strange Way of Life hier:

Meer
Lees meer...