Streamz komt met nieuw programma ‘Fboy Island’

Na Love Island, Ex on the Beach en nog veel andere realityprogramma’s, komt Streamz binnenkort met Fboy Island. Daarin gaan drie vrouwen op zoek naar de ware. Maar die zoektocht is niet zo makkelijk als het lijkt, want op het eiland zitten ook mannen die gefocust zijn op het winnen van geld.

Na succes in de Verenigde Staten, Australië en Scandinavië, heeft Fboy Island zijn weg naar Nederland en België gevonden. Dit jaar verschijnt “onze versie” van het programma op Streamz. De presentatie is in handen van Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten.

“Ik vond het echt een ongelooflijk psychologisch experiment. Vanwaar die interesse in een fboy? Ik ben daar nog nooit mee in aanraking gekomen, dus het intrigeerde me enorm om die dynamiek tussen een vrouw en een fboy te observeren. Super fascinerend”, klinkt het alvast bij Jani Kazaltzis.

Fboy Island

In Fboy Island reizen drie vrouwen uit België en Nederland af naar een tropische bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Ze worden vergezeld door een groep mannen die strijden om het hart van de vrouwen. Of dat zeggen ze toch, want niet iedereen is wie die zegt dat die is. Een aantal mannen, de nice guys, zijn op zoek naar de liefde. De overige mannen, de fuckboys, zijn er enkel en alleen om het spel te winnen en met een geldprijs naar huis te gaan.

De deelnemers weten enkel van zichzelf wat ze zijn en ook de kijkers hebben geen idee. Het programma is dus niet enkel voor de single vrouwen een grote zoektocht, maar ook voor alle anderen. Toch hebben ze een gezamenlijk doel: de “Fboys” ontmaskeren. Op die manier begint het zelfs een beetje op De Mol te lijken.

Fboy Island is deze zomer te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...