‘Suits’ kondigt het einde én het begin van zijn spin-off aan

Suits
USA/Suits

Suits loopt op zijn einde en dat laten de makers niet zomaar voorbijgaan. De trailer voor het laatste seizoen van de advocatenserie toont namelijk niet alleen beelden uit Suits: we krijgen ook voormalige manager Jessica Pearson te zien in haar eigen serie Pearson.

Met het negende seizoen loopt advocatenreeks Suits op zijn einde. Maar niet getreurd: in het spotje dat dat laatste seizoen aankondigt, zit ook goed nieuws! De spin-off over de voormalige baas van het bedrijf, Jessica Pearson, komt eraan.

Pearson

De Suits-spin-off Pearson gaat over het leven in Chicago van (drie keer raden) Jessica Pearson. De voormalige baas van het advocatenkantoor waar het in Suits allemaal over gaat, verliet de reeks in seizoen zeven toen ze naar Chicago vertrok.

Tijdens het achtste seizoen kwam ze nu en dan wel nog eens op bezoek op kantoor, maar ze bleef nooit heel lang. De kijkers kregen met andere woorden heel weinig informatie over het leven van Jessica Pearson in Chicago. Daar komt nu verandering in, want het personage van Gina Torres krijgt haar eigen serie, Pearson.

Hoogstwaarschijnlijk komt Meghan Markle niet terug voor het laatste seizoen van Suits.

Zware tijden

Jessica Pearson blijft niet zomaar een advocate in Chicago. Ze gaat er in de politiek, maar dat verloopt niet altijd even vlotjes. In het spotje horen we verschillende mensen zeggen dat het “niet haar wereld” is. Maar als we Jessica een beetje kennen, slaat ze zich daar sowieso door!

Ook in New York heeft het kantoor zware tijden voor de boeg. Specter Litt Wheeler Williams staat volgens de trailer voor een oorlog en alle partners doen er alles aan om het bedrijf te redden. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt Harvey Specter tegenover zijn voormalige rechterhand Mike Ross te staan.

Vragenvuur

Op het officiële Twitter-account van Suits helpen de makers je om je voor te bereiden op het laatste seizoen van de serie. Op de pagina vind je vragen terug, die enkel échte fans kunnen beantwoorden. Waag jij ook je kans?

Het laatste seizoen van Suits en het eerste van Pearson worden in de Verenigde Staten gereleased op 17 juli. Of en wanneer die ook op Netflix beschikbaar zullen zijn, is nog niet geweten.

Gesponsorde artikelen