Left Right
scrollTop top

‘Temptation Island’: Nieuwe teasers beloven tranendal in aflevering 5


Temptation traantjes
© Play5

Vanavond is het al tijd voor de vijfde aflevering van Temptation Island: Love Or Leave. De vrouwen kregen vorige week aan het kampvuur voor de eerste keer hun partners te zien en dat sloeg in als een bom. Deze week is het de beurt aan de mannen en als we de nieuwe teasers die Play5 loste mogen geloven, wordt het vooral een emotionele aflevering.

Vorige week zagen we op Temptation Island al wat traantjes bij het kampvuur, maar ook in de aflevering van vanavond wordt de Spaanse zakdoekjesindustrie goed gesponsord door de deelnemers. In nieuwe teasers voor de vijfde aflevering worden alvast heel wat traantjes gelaten.

Temptation Island

Op Temptation Island: Love Or Leave is het vanavond tijd voor het eerste kampvuur bij de mannen. En als we de nieuwe beelden die Play5 deelde op Instagram mogen geloven, wordt het ook voor hen een emotionele belevenis.

Play5 deelde op Instagram namelijk vijf korte filmpjes zonder geluid, maar wel met een gemeenschappelijk thema: tranen. In de filmpjes zien we Donna, Bert, Efrain, Delphine en Aylin huilen voor de camera’s van Temptation Island. Bij de vrouwen weten we al waarom dat is, maar de beelden bewijzen dus ook dat het voor de mannen geen makkelijk eerste kampvuur wordt.

Bekijk hier de nieuwe teasers voor de aflevering van vanavond:

Temptation Island is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…