‘Temptation Island’-koppel Roger en Laura gaan trouwen

Een van de meest memorabele Temptation-koppels gaat trouwen. Roger en Laura die in 2019 deelnamen aan de ultieme relatietest zijn nu nog steeds samen. Het is dan ook tijd voor de volgende stap in hun relatie. Roger heeft Laura ten huwelijk gevraagd en wij kunnen dankzij een video op YouTube meegenieten van dat aanzoek.

Goed nieuws uit Temptation-land. Want Roger en Laura gaan trouwen. Het koppel nam in 2019 deel aan Temptation Island waarbij al snel duidelijk werd dat ze geen oog hadden voor de verleiders en vooral elkaar misten. Het komt dan ook niet helemaal als een verrassing dat ze nu bekendmaken dat ze gaan trouwen.

Roger en Laura

Roger en Laura namen in 2019 deel aan Temptation Island. Maar veel verleiding kwam er bij hen niet aan te pas. Zowel Roger als Laura lieten zich niet verleiden door de singles op het eiland en telden de dagen af tot ze elkaar terug zouden zien. Bij het laatste kampvuur kozen ze er dan ook voor om als koppel Temptation te verlaten. Enkele maanden later gingen ze toch uit elkaar. Maar ook deze keer konden ze niet lang zonder elkaar en werden ze toch weer een koppel.

Koning van de turtlenecks Roger en koningin van de chipkes Laura zijn nu nog steeds samen en klaar voor de volgende stap in hun relatie. Roger vroeg Laura namelijk ten huwelijk. En voor dat aanzoek werden kosten noch moeite gespaard.

Flashmob

Het huwelijksaanzoek vond plaats in de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Daar organiseerde Roger een heuse flashmob. Roger en Laura liepen de Stadsfeestzaal binnen en dan ging Roger “naar het toilet”. Laura bleef alleen achter tot er voor haar een koppel begon te dansen op Marry You van Bruno Mars.

Aanvankelijk leek Laura te genieten van het optreden, maar stelde ze zich er verder geen vragen bij. Tot plots een van haar vriendinnen de dansers vervoegde. Nadien keerde ook Roger terug en danste hij mee tot hij op het einde van het nummer op één knie ging voor Laura. Zij zei meteen “ja”, dus mogen we ons verwachten aan een Temptation-huwelijk.

Roger documenteerde het volledige aanzoek in een video die te bekijken is via YouTube. In de video kan je ook Christian herkennen. Hij was te zien in Temptation Island in het seizoen na Roger en Laura maar is nu goed bevriend met Roger.

Bekijk hier de video van het aanzoek van Roger:

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...