‘Temptation’-koppel Laura en Roger opnieuw samen

Laura en Roger waren in 2019 te zien in Temptation Island. Ze waren allebei hondstrouw en keerden als koppel terug naar huis. Maar enkele maanden later gingen ze toch uit elkaar. Nu maken ze via Instagram bekend dat ze opnieuw een koppel zijn.

Het mag eigenlijk niet als een verrassing komen, maar Laura en Roger zijn opnieuw samen. Ze bewezen allebei op Temptation Island dat geen enkele verleiding hun relatie kon stukmaken en nu bewijzen ze opnieuw dat hun liefde alles overwint.

Laura en Roger

Tijdens hun deelname aan Temptation Island werden Laura en Roger vaak “saai” genoemd, maar eigenlijk toonden ze daar vooral dat ze elkaar doodgraag zien en dat niemand daar iets aan kan veranderen. Toch kozen ze er enkele maanden later voor om elk hun eigen weg te gaan.

Maar ze verdwenen nooit echt uit elkaars leven. Zo schoot Roger Laura nog te hulp toen ze tijdens het uitgaan aangevallen werd. In september 2020 liet Roger weten dat hij en Laura nog steeds vrienden waren. Maar ondertussen zijn ze dus opnieuw meer dan dat.

Opnieuw samen

Met een schattige foto op Instagram laten Laura (nu een brunette) en Roger nu aan de wereld weten dat ze opnieuw een koppel zijn. Bij Roger lezen we in het Engels: “In 2020 hielden we onze relatie geheim en stil. Maar het is lang genoeg geweest. Nu zijn we 2021 en we willen van de daken schreeuwen dat we opnieuw samen zijn.”

Laura Roger Temptation Island
Instagram @rogeroseibonssu
Meer
Lees meer...