‘Temptation’ Roger onherkenbaar en zéér gespierd na metamorfose

Iedereen herinnert zich nog wel die saaie, slaperige Roger die er op Temptation Island alles aan wou doen om trouw te blijven aan zijn Laura Moenaert. Als je hem nu op straat zou tegenkomen, zou je hem niet meer herkennen, want Roger is 17 kilo bijgekomen en is nu zo gespierd als Jason Momoa.

Instagram

Nu zien we pas dat Roger effectief de halfbroer van ex-bokskampioen Sugar Jackson is. De Temptation-deelnemer heeft tijdens de coronacrisis aan zijn lichaam gewerkt en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Zo zien we Roger nu op Instragram pochen met zijn nieuwe, gespierde lijf. Aan het roddelblad TV Familie verklapt hij nu 17 kilo zwaarder te wegen. Zijn geheimen: “Heel veel eten en keihard trainen!”

(Megan gaat naakt voor Playboy.)

Inspiratie bij Fabrizio

Om zo’n gespierde knul te worden, liet Roger zich naar eigen zeggen inspireren door Fabrizio, de gespierde ex van Pommeline. “Bedankt om me te inspireren”, zegt Roger. “Beest!”, reageert Fabrizio op de foto van Roger, die ondertussen dubbel zo gespierd is als hij.

(‘Timtation’ zet na twee weken opvallende matching tattoo met nieuwe vriendin.)

Lastige tijden op Temptation

Roger deed vorig jaar met zijn toenmalige vriendin Laura mee aan Temptation Island. Heel wat kijkers verweten het koppel oersaai te zijn. Tijdens een groot deel van het programma deden de twee vooral hun best om de verleiders en verleidsters uit de weg te gaan. Na afloop van Temptation Island gingen Laura en Roger toch uit elkaar, met wederzijds respect. Toen Laura brutaal werd aangevallen op straat, nam Roger het trouwens voor haar op.

(Temptation Island en Expeditie Robinson zijn volgend jaar niet te zien.)

Nog steeds vrienden

Instagram

“Mensen vinden het raar als exen normaal met elkaar omgaan”, zegt Roger in TV Familie. “Ik vind dat dat juist aantoont dat je niks te verbergen hebt en het op een volwassen manier hebt beëindigd.”

Pas nog plaatste Laura een foto op Instagram waarop we zien dat haar blonde haren nu donker zijn. Daarop kreeg ze veel complimentjes, ook van Roger. De ex-geliefden sturen elkaar trouwens nog dikwijls hartjes en kusjes via sociale media. Respect!

Meer
Lees meer...