‘Temptation Island USA’ komt naar VIJF

Wie maar geen genoeg kan krijgen van Temptation Island, kan binnenkort al genieten van een nieuw seizoen op VIJF. Het gaat nog niet om een nieuw seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie. Wel krijgen we binnenkort Temptation Island USA voorgeschoteld. En daarin gaat het er vaak heftiger aan toe dan in onze versie.

Het laatste seizoen van Temptation Island zit er nu al even op. Maar gelukkig laat VIJF ons niet lang op onze realityhonger zitten. Er komt namelijk een nieuw seizoen van Temptation Island aan en wel eentje uit het buitenland.

Temptation Island USA

Binnenkort zullen we op VIJF kunnen kijken naar Temptation Island USA. Dat is uiteraard de Amerikaanse remake van het programma dat z’n oorsprong vindt in de lage landen. En voor de Amerikaanse versie kreeg het programma nog een extra dramatische toets.

Amerikaanse realityreeksen staan er natuurlijk voor bekend om net dat tikkeltje dramatischer te zijn dan wat wij van het genre gewend zijn. We mogen ons dus verwachten aan heel wat traantjes, maar ook vechtpartijen en blijkbaar zelfs een trio.

Teaser

Voorlopig is er nog geen datum bekend waarop Temptation Island USA uitgezonden zal worden. Maar wij vermoeden dat het een deel zal zijn van het nieuwe televisieseizoen dat in september van start gaat.

We kregen wel al een klein voorsmaakje te zien van wat we van Temptation Island USA mogen verwachten. We kregen beelden te zien vanop het eerste kampvuur waarop er al een man door het lint gaat en een vrouw begint te huilen omdat haar vriend met twee vrouwen in bed belandt. Duidelijk een versnelling hoger dus dan wat wij in ons land te zien krijgen tijdens Temptation Island.

Bekijk hier alvast een voorsmaakje van Temptation Island USA:

https://www.facebook.com/vijf/posts/10159138102380832
Meer
Lees meer...