‘That ’90s Show’ deelt exclusieve beelden van achter de schermen

Binnenkort kan je op Netflix terecht voor That ’90s Show. Deze spin-off van de populaire reeks That ’70s Show combineert de vertrouwde cast met heel wat nieuwe gezichten. In een nieuwe behind-the-scenes kan je zien hoe het oerkoppel Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) zich klaarmaken voor de opnames.

That ’70s Show liep van 1998 tot 2006 en lanceerde de carrière van heel wat succesvolle jonge acteurs en actrices. Maar naast deze jonge garde was er uiteraard ook een belangrijke rol weggelegd voor Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith. Zij spelen namelijk de ouders van Eric (Topher Grace) en hun huis vormt vaak het decor van alle avonturen uit de succesvolle sitcom.

Leia Forman

De sequel That ’90s Show kon dan ook niet zonder de terugkeer van Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith). In die nieuwe Netflixreeks volgen we de jonge Leia Forman (Calli Haverda). Zij is de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Preppon). That ’90s show neemt ons mee naar de zomer van 1995 wanneer Leie verblijft bij haar grootouders Eric en Red.

Naast Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith zullen we ook heel wat andere acteurs uit That ’70s Show te zien krijgen in That ’90s Show. We zullen zo al zeker Mila Kunis (Jackie Burkhart), Ashton Kutcher (Michael Kelso), Wilmer Valderrama (Fez) en Tommy Chong (Leo) te zien krijgen in cameo’s. Daarnaast is er echter ook plaats voor haar nieuwe jonge castleden. In een nieuwe video die Netflix zojuist deelde, zien we hen al even in beeld.

De video laat ook Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith aan het woord. Zij spreken over hoe blij ze zijn om terug op de vertrouwde set te staan en hoe het voelt alsof ze nooit zijn weggeweest. Daarnaast zijn ze ook enthousiast over zowel de vertrouwde als de nieuwe collega’s uit That ’90s Show.

Bekijk hier het interview met Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith over That ’90s Show:

That ’90s Show is vanaf 19 januari 2023 te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders? Bekijk dan onze lijst met de 50 beste series!

Meer
Lees meer...