‘That ’70s Show’ spin-off ‘That ’90s Show’ op Netflix brengt Eric en Donna terug

Netflix heeft officieel het licht op groen gezet voor de reeks That ’90s Show. Deze spin-off van de populaire serie That ’70s Show draait rond Leia Forman, de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon), en belooft zo heel wat van de originele castleden terug te brengen.

Tussen 1998 en 2006 werden acht seizoenen gemaakt van de populaire sitcom That ’70s Show. Sindsdien is er al regelmatig sprake van een terugkeer van het programma, maar tot nu toe kwam dat er nooit. Daar komt nu verandering is, want de website Deadline meldt dat Netflix een deal heeft gesloten voor het maken van That ’90s Show.

Leia Forman

De nieuwe sitcom zal bestaan uit tien afleveringen en heeft Gregg Mettler, voormalige producer van That ’70s Show, als showrunner. De reeks speelt zich af in Wisconsin in 1995 en volgt Leia Forman, dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon), die haar grootouders voor de zomer bezoekt. In That ’90s Show zullen we zien hoe Leia een nieuwe generatie Point Place-kinderen ontmoet onder het toeziend oog van Kitty (Debra Jo Rupp) en de strenge blik van Red (Kurtwood Smith).

Wie de rol van Leia Forman zal spelen is nog niet bekend. Ook over een eventuele terugkeer van de rest van de originele cast is nog niets geweten. Deadline vermoedt wel dat onder andere Ashton Kutcher, en eventueel Mila Kunis, een gastoptreden zullen maken in That ’90s Show.

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Ga dan zeker eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...