‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’ stelt meer personages voor in korte promovideo

Op de release van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is het nog wachten tot november, maar dat wil niet zeggen dat er nog geen beelden van de nieuwe film zijn. Eerder loste de productie al een eerste trailer en vandaag volgde een nieuwe korte promovideo.

Eind dit jaar keert The Hunger Games terug. Het gaat hierbij om de prequel The Ballad of Songbirds & Snakes, waarin we heel wat personages uit de reeds bekende films in hun jonge jaren zien. De belangrijkste daarbij is Coriolanus Snow. Hij wordt in de prequel gespeeld door acteur Tom Blyth.

In een nieuwe video worden ook enkele andere personages voorgesteld. Dat gebeurt in een soort promo voor ‘The Academy’ uit de film. Die academie zou spelers voorbereiden voor de jaarlijkse hongerspelen.

The Ballad of Songbirds and Snakes

De nieuwe film speelt zich meer dan 60 jaar voor de gebeurtenissen uit de originele film met Jennifer Lawrence af. Het personage Coriolanus Snow is dan 18 jaar en bevindt zich in een irritante situatie. Hoewel hij nog steeds in een groot huis woont, heeft hij namelijk zo goed als geen geld meer.

Hij wil anderen laten geloven dat alles nog steeds goed gaat, maar dat gaat minder goed dan verwacht. Uiteindelijk verandert alles wanneer hij het aanbod krijgt om de mentor te worden van Lucy Baird (Rachel Zegler). Zij zal voor District 12, het armste district, deelnemen aan de hongerspelen. In mum van tijd beseft Snow dat Lucy misschien wel sterker is dan alle anderen en probeert hij via haar ook zijn weg naar de top terug te vinden.

Nieuwe promo

De nieuwe korte promovideo begint met Casca Highbottom (Peter Dinklage), hoofd van de Academy. Hij stelt zichzelf voor, waarna we ook Dr. Volumnia Gaul (Viola Davis) te zien krijgen. Zij worden dan weer gevolgd door Sejanus Plinth (Josh Andres Rivera) en Coriolanus Snow, twee studenten uit de opleiding.

In de rest van de video krijgen we te horen dat we als kijker zijn geaccepteerd op de academie. “Je bent gekozen door je mentale kracht, je onafhankelijkheid, je vorm en je nobele zelf. Vanaf nu is alles wat je doet in het teken van het Capitool. Dit alles representeert de schoonheid van Panem. Dit is jouw kans om deel uit te maken van het grote nalatenschap dat we zullen nalaten”, horen we de verschillende personages zeggen. Of dat echt zo zal blijken, valt af te wachten.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes verschijnt op 15 november in de bioscoop.

Meer
Lees meer...