Left Right
scrollTop top

‘The Circle’ seizoen 2 is vanaf nu te bekijken op Netflix


The Circle seizoen 2
© Netflix

The Circle is terug! De popularity contest van Netflix waarin de deelnemers zelfs niet één knuffelcontact krijgen, is terug voor een tweede seizoen. Daarin krijgen we een nieuwe lading deelnemers te zien, waaronder zelfs enkele bekende gezichten.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen van The Circle. De komende twee weken volgen nog eens negen afleveringen. Vier op woensdag 21 april, nog eens vier op woensdag 28 april en de laatste aflevering verschijnt nog een week later op woensdag 5 mei.

The Circle

In The Circle worden (aanvankelijk) acht mensen opgesloten in een huis waar ze elkaar moeten wegstemmen tot er één persoon overblijft. Klinkt bekend in de oren, zou je denken. Maar hét grote verschil met Big Brother is dat de deelnemers elkaar niet zien. Ze communiceren met elkaar via het sociale netwerk van The Circle en daarbij hoeven ze niet eerlijk te zijn.

Zo kan je in The Circle als eender wie spelen en kan je dus een volledig catfish-profiel opzetten. Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer mensen die ervoor kiezen om als iemand anders te spelen in The Circle. Op die manier hopen ze populairder te zijn bij de andere deelnemers. Maar of die strategie werkt, dat zullen we nog moeten ontdekken tijdens het seizoen.

Chloe van Too Hot To Handle

In het tweede seizoen van The Circle is alvast één bekend gezicht te zien. Het gaat om de Britse Chloe Veitch die vorig jaar al te zien was in de Netflixreeks Too Hot To Handle. Haar zien we ook haar intrede nemen in het flatgebouw van The Circle. Zij zal ook in The Circle zichzelf spelen.

In de trailer voor het tweede seizoen was nog een bekend gezicht te zien. Daarbij gaat het om Lance Bass, een van de voormalige leden van NSYNC. Maar hem kregen we in de trailer nog niet écht te zien. En ook in de eerste aflevering van The Circle duikt hij (of de persoon die zich voordoet als hem) nog niet op.

Zoek je nog iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…