‘The Flash’ lost veelbelovende ultieme trailer

DC Studios heeft een nieuwe trailer gelost van The Flash. Met de slogan “Worlds collide” zien we daarin opnieuw allerhande verschillende superhelden samenkomen. De nieuwe trailer lijkt voorlopig alvast al het goeds dat we al gehoord hebben van The Flash te bevestigen.

Met The Flash hoopt DC Films eindelijk nog eens echt een grote hit te hebben in de cinema en zo enigszins aansluiting te vinden bij de successen van grote concurrent Marvel. Als we James Gunn, de nieuwe topman van DC Studios, mogen geloven zullen we alvast niet teleurgesteld zijn. Hij noemde eerder de film “waarschijnlijk een van de beste superheldenfilms ooit gemaakt”.

De eerste screening van The Flash vond plaats op CinemaCon in Las Vegas vorige maand. Daar bevestigden alle recensenten al die goede berichten. “Geloof de hype”, viel daar meermaals te horen.

Veel superhelden

In The Flash is er alvast plaats voor heel wat superhelden. Zo speelt hoofdrolspeler Ezra Miller namelijk twee keer Barry Allen aka The Flash. Daarnaast zijn er ook twee Batmans. Zo zullen we in principe voor het laatst Ben Affleck in actie zien in die rol, net als Jeremy Irons als Alfred Pennyworth. Er is echter ook de langverwachte terugkeer van Michael Keaton als Batman. Dat beide superhelden twee keer voorkomen, komt omdat er in The Flash door de tijd gereisd wordt. Naast hen zien we ook Sasha Calle als Kara Zor-El aka Supergirl.

Barry Allen reist in The Flash terug in de tijd om zijn superkrachten te gebruiken om gebeurtenissen uit het verleden te veranderen. Zo probeert hij zijn overleden familie te redden. Dat verandert onbedoeld de toekomst. Zo raakt hij verstrikt in een realiteit waarin generaal Zod (Michael Shannon) is teruggekeerd en met vernietiging dreigt.

Bekijk hier de trailer van The Flash:

The Flash is vanaf woensdag 14 juni te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...