‘The Flash’ krijgt eerste trailer met Supergirl en twee Batmans

DC Studios heeft een eerste volledige trailer (en extra beelden) gedeeld van de aankomende film The Flash. Daarin zien we de omstreden hoofdrolspeler Ezra Miller aan de zijde van henzelf, Supergirl en maar liefst twee Batmans.

Hoewel DC Studios de film The Flash al lang ophemelt, hing de toekomst ervan toch even aan een zijden draadje. Hoofdrolspeler Ezra Miller raakte namelijk in opspraak door een hele reeks incidenten. Het gaat onder andere om scheld- en vechtpartijen in een karaokebar en beschuldigingen van grooming van minderjarigen, waaronder kinderen van amper 12 jaar oud

The Flash

Recent bevestigde DC Studios echter dat The Flash er halverwege juni wel degelijk aankomt, mét Ezra Miller als titelfiguur. In de zojuist gedeelde trailer zien we dat die zelfs tweemaal te zien is. Barry reist in The Flash namelijk terug in de tijd om zijn superkrachten te gebruiken om gebeurtenissen uit het verleden te veranderen. Maar wanneer zijn poging om zijn familie te redden onbedoeld de toekomst verandert, raakt hij verstrikt in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd en met vernietiging dreigt.

Juist op dat moment zijn er geen superhelden meer, waardoor Barry zal moeten rekenen op twee Batmans en het bevrijden van Supergirl. Naast Ben Affleck keert in The Flash ook Michael Keaton terug als Batman. Sasha Calle is dan weer te zien als Supergirl.

Bekijk hier de trailer van The Flash:

Bekijk een reclamespot van The Flash:

The Flash is vanaf woensdag 14 juni te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...