‘The Flash’ krijgt nieuwe trailer met veel aandacht voor Michael Keaton als Batman

DC Studios heeft een nieuwe, uitgebreide trailer gedeeld van The Flash. Daarin is opvallend veel aandacht voor Michael Keaton als Batman. Daarnaast zien we ook de omstreden hoofdrolspeler Ezra Miller en Sasha Calle als Supergirl.

Hoewel DC Studios de film The Flash al lang ophemelt, hing de toekomst ervan toch even aan een zijden draadje. Hoofdrolspeler Ezra Miller raakte namelijk in opspraak door een hele reeks incidenten. Het gaat onder andere om scheld- en vechtpartijen in een karaokebar en beschuldigingen van grooming van minderjarigen, waaronder kinderen van amper 12 jaar oud

The Flash, Supergirl en Batmans

Maar halverwege juni komt The Flash er dus toch aan, mét Ezra Miller als titelfiguur. Naast hijzelf als Barry Allen aka The Flash is er in de film ook nog plaats voor heel wat andere superhelden. Zo is twee jaar geleden al groots aangekondigd dat Michael Keaton terugkeert als Batman. Hij krijgt in de nieuwe trailer van The Flash dan ook een zeer prominente rol. Keaton is echter niet de enige Batman in The Flash, want ook Ben Affleck zal te zien zijn. Naast hen is er ook Sasha Calle te zien als Kara Zor-El aka Supergirl.

Barry Allen reist in The Flash terug in de tijd om zijn superkrachten te gebruiken om gebeurtenissen uit het verleden te veranderen. Zo probeert hij zijn overleden familie te redden. Dat verandert onbedoeld de toekomst. Zo raakt hij verstrikt in een realiteit waarin generaal Zod (Michael Shannon) is teruggekeerd en met vernietiging dreigt.

Bekijk hier de trailer van The Flash:

The Flash is vanaf woensdag 14 juni te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...