‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4 krijgt lanceerdatum en nieuwe teaser

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale komt dichterbij. Met een nieuwe teaser maakt Hulu nu de startdatum voor dat seizoen bekend. We krijgen ook al meteen een langere blik op wat June te wachten staat in het volgende seizoen.

The Handmaid’s Tale is een van de populairste reeksen van Hulu en is dit jaar al toe aan het vierde seizoen. Daarin bevindt June (Elisabeth Moss) zich nog steeds buiten Gilead en probeert ze een einde te maken aan het religieuze en vooral heel seksistische beleid in de republiek.

The Handmaid’s Tale

June is in het vierde seizoen misschien wel vastberadener dan ooit. Ze bevindt zich nog steeds buiten het regime van Gilead waar ze deel uitmaakt van het verzet. Op de tonen van you should see me in a crown van Billie Eilish krijgen we verschillende beelden van het seizoen te zien. We zien beelden van de handmaids in Gilead, maar ook beelden van de oorlog die uitgevochten wordt buiten de republiek.

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale zal vanaf 28 april te vinden zijn op Hulu. Op donderdag 28 april verschijnen de drie eerste afleveringen. Vervolgens komt er elke week één nieuwe aflevering.

Bekijk hier de teaser voor het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale:

Meer
Lees meer...