‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4 krijgt eerste teaser

Goed nieuws voor fans van The Handmaid’s Tale, want er is eindelijk een eerste blik op het vierde seizoen. Met een korte, maar spannende teaser maakt Hulu bekend dat het nieuwe seizoen er in 2021 aankomt.

The Handmaid’s Tale heeft een eerste teaser gekregen voor het vierde seizoen. De spannende reeks van Hulu krijgt binnenkort ook een spin-off die gebaseerd zal zijn op het andere boek van Margaret Atwood: The Testaments.

The Handmaid’s Tale seizoen 4

In de trailer krijgen we vooral June (Elisabeth Moss) te zien. En die is duidelijk nog steeds bereid om te vechten voor haar dochter. Verder zien we ook Moira (Samira Wiley) die een vliegtuig vol kinderen ontdekt.

Het protest beperkt zich ook niet langer tot de handmaids, maar ook de Martha’s mengen zich in de strijd voor rechtvaardigheid. Het belooft dus opnieuw een spannend seizoen te worden, al zullen we er wel nog eventjes op moeten wachten.

2021

Het vierde seizoen van de reeks zal wel nog niet voor meteen zijn, want in de teaser krijgen we ook een (heel vage) lanceringsdatum. We komen zo te weten dat het vierde seizoen pas volgend jaar zal verschijnen. Normaal ging The Handmaid’s Tale eerder terugkeren, maar door de coronapandemie moest de productie worden stopgezet en krijgen we dus ook pas later een nieuw seizoen.

We komen geen exacte datum te weten, dus we zullen nog een half jaar tot anderhalf jaar moeten wachten om te zien hoe het nog verder gaat met June en co.

Bekijk hier de eerste teaser voor het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale:

Meer
Lees meer...