Billie Eilish: “Nieuw album is bijna klaar”

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish komt binnenkort met een nieuw album. Het wordt haar tweede studioalbum naast verschillende EP’s. Het nieuwe album zal bestaan uit 16 nummers en zal binnenkort verschijnen. Want Billie laat via Instagram weten dat het “bijna klaar” is.

Billie Eilish heeft de lockdownperiode gebruikt om aan nieuwe muziek te werken. En het resultaat daarvan krijgen we binnenkort te horen.

“Bijna klaar”

Met amper twee woorden maakt Billie Eilish haar fans dolgelukkig. Het gaat namelijk om de woorden “almost done” of “bijna klaar”. Op de foto is Billie te zien achter een scherm waarop haar muziek gemixt wordt. Het album zit dus duidelijk in de laatste fase, waardoor het aftellen naar het nieuwe album nu écht kan beginnen.

Op het nieuwe album, het tweede studioalbum van Billie Eilish, zullen in totaal 16 nieuwe nummers te vinden zijn. Enkele daarvan kennen we vermoedelijk al. Billie bracht de afgelopen jaren namelijk al verschillende nummers uit, die nog niet op albums te vinden zijn. Het gaat daarbij om de nummers Everything I Wanted, My Future en Therefore I Am. Daarnaast maakte Billie Eilish ook het nummer voor de Bondfilm No Time To Die en werkte ze samen met de Spaanse zangeres Rosalía voor het nummer Lo Vas a Olvidar.

Bekijk hier de Instagram-post:

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Fans van Billie Eilish hebben nog meer om naar uit te kijken, want op vrijdag 26 februari verschijnt de documentaire Billie Eilish: The World’s A Little Blurry op Apple TV+.

Voor die documentaire verscheen onlangs nog een nieuwe trailer waarin te zien was hoe Billie gevolgd werd tijdens het maken van nummers. Dat doet ze nog steeds vanuit haar ouderlijk huis samen met haar broer Finneas. Daarnaast zitten er in de documentaire ook diepgaande gesprekken met Billie, Finneas en de ouders van het muzikale duo.

Meer
Lees meer...