Billie Eilish en Rosalía lossen vandaag samenwerking voor HBO-reeks ‘Euphoria’

Billie Eilish en Rosalía hebben hun krachten gebundeld voor een nieuw nummer voor de HBO-reeks Euphoria. Het nummer, dat de naam Lo Vas A Olvidar kreeg, zal te horen zijn in de special over Jules die op zondag 24 januari verschijnt. Maar vandaag zal je het nummer al kunnen ontdekken.

Het is al enkele maanden geweten dat de Amerikaanse zangeres Billie Eilish en de Spaanse zangeres Rosalía samengewerkt hebben aan een nummer. En vandaag zullen we dat nummer eindelijk te horen krijgen.

Lo Vas A Olvidar

Voor de samenwerking zal Billie Eilish waarschijnlijk haar beste Spaans bovenhalen. Het nummer heet namelijk Lo Vas A Olvidar en zal dus naar alle waarschijnlijkheid gezongen worden in de moedertaal van de Spaanse Rosalía.

De samenwerking zal te horen zijn in de nieuwe aflevering van Euphoria die op zondag verschijnt, maar zal later vandaag al op andere platforms te vinden zijn. Zo zal het nummer (waarschijnlijk samen met een videoclip) verschijnen op donderdag 21 januari om 18 uur Belgische tijd.

Euphoria

https://youtu.be/s1P5czi0H_g

Nadat er in december al een special van Euphoria verscheen over Rue (Zendaya), volgt er nu ook eentje gewijd aan Jules (Hunter Schafer). Die tweede special kreeg de naam F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob en zal dieper ingaan op hoe Jules terugkijkt op het einde van het eerste seizoen, toen ze Rue achterliet op het treinstation.

De special over Jules kreeg al een trailer waarin we al een klein voorsmaakje van haar kant van het verhaal te zien kregen. In de trailer is ook al een klein stukje uit de de samenwerking van Billie Eilish en Rosalía te horen. De nieuwe special van Euphoria verschijnt op zondag 24 januari op HBO Max en zal bij ons te zien zijn via Streamz.

Billie Eilish en Rosalía deelden al een korte teaser van Lo Vas A Olvidar via sociale media:

Meer
Lees meer...