‘The Last of Us’ deelt trailer voor vierde aflevering

De derde aflevering van The Last of Us is vanaf vandaag te zien op Streamz. Daarmee zit het eerste seizoen van de populaire HBO-reeks aan één derde. Meteen is het ook tijd om vooruit te kijken naar de vierde aflevering, en dat kan je nu doen met een trailer die zojuist gelost is.

The Last of Us is amper drie weken oud, maar kan nu al een succes genoemd worden. De eerste aflevering van de verfilming van het populaire gelijknamige spel werden massaal bekeken en dat lijkt niet snel te minderen. Afgelopen weekend raakte dan ook bekend dat de reeks vernieuwd is voor een tweede seizoen.

Op de gerenommeerde website Rotten Tomatoes kan The Last of Us nog steeds indrukwekkende cijfers voorleggen met een score van 97 procent van de recensenten en 95 procent van de kijkers.

Vierde aflevering

De derde aflevering van The Last of Us was – na de extra lange seizoensopener – de tweede langste aflevering van de reeks. Volgende week krijgen we met een duurtijd van 46 minuten de tweede kortste aflevering voorgeschoteld. Dat wil uiteraard niets zeggen over de kwaliteit ervan, zoals we kunnen zien in de korte trailer die HBO zojuist deelde.

In de vierde aflevering zullen Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) samen hun reis voortzetten. Met de truck van Bill en Frank probeert het duo in Wyoming te raken. Uiteraard zal die reis niet zonder problemen gebeuren, want al snel komen er mensen op hun pad.

Bekijk hier de trailer van aflevering 4 van The Last of Us:

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...