‘The Last of Us’ deelt trailer van derde aflevering

The Last of Us is maandag al toe aan de derde aflevering. En daarvan heeft HBO nu een trailer gedeeld. In die korte preview maken kennis met twee nieuwe personages, die wel eens zouden kunnen uitgroeien tot fan favorites.

The Last of Us is nog maar twee afleveringen ver, maar kan nu al een succes genoemd worden. De eerste aflevering kon in de Verenigde Staten op HBO en HBO Max op een week tijd rekenen op 18 miljoen kijkers. En de tweede aflevering lijkt op weg om minstens even goede cijfers te kunnen voorleggen. Bovendien kan The Last of Us op de gerenommeerde website Rotten Tomatoes nog steeds indrukwekkende cijfers voorleggen met een score van 97 procent van de recensenten en 96 procent van de kijkers.

Bill en Frank

Het mag dan ook niet verwonderen dat er nu al enthousiast wordt uitgekeken naar de derde aflevering van de succesreeks. En daarvan kan je nu al een korte preview bekijken. In die trailer maken we kennis met Bill en Frank, twee personages die mensen die de game The Last of Us ooit hebben gespeeld ongetwijfeld nog kennen. Zij worden gespeeld door respectievelijk Nick Offerman (Parks and Recreation) en Murray Bartlett (The White Lotus).

In The Last of Us werken Bill en Frank samen om te overleven tijdens de uitbraak van het Cordyceps-virus in de wereld. Op die manier zullen ze ook in contact komen met Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey).

Bekijk hier de trailer van aflevering 3 van The Last of Us:

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...