‘The Last of Us’ deelt trailer voor vijfde aflevering

HBO heeft eerder deze week een trailer gelost van de vijfde aflevering van de succesreeks The Last of Us. Die toont dat de sfeer zeer grimmig zal worden. Bovendien maken we opnieuw kennis met twee nieuwe personages: Henry (Lamar Johnson) en Sam (Keivonn Woodard).

Sinds halverwege januari kan je op Streamz wekelijks kijken naar de langverwachte reeks The Last of Us. Die reeks – die in de Verenigde Staten op HBO en HBO Max te zien is – is een gigantisch succes. Er werden al meerdere kijkcijferrecords gebroken. Daardoor werd de serie al snel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Joel en Ellie

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Zij blijkt namelijk immuun te zijn voor het virus dat de mensheid teistert en is dus de laatste hoop.

Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis door de Verenigde Staten waarin Joel en Ellie op elkaar aangewezen zijn om te overleven. Op die reis komen de twee heel wat mensen tegen, die je dus ook in de reeks te zien krijgt.

Vijfde aflevering

Ondertussen is The Last of Us bijna toe aan de vijfde aflevering op een totaal van negen. En ook deze keer zullen we opnieuw twee nieuwe personages leren kennen. Henry (Lamar Johnson) en Sam (Keivonn Woodard) zullen in het midden van de nacht namelijk Joel en Ellie onder schot houden. Daarnaast krijgen we ook Kathleen (Melanie Lynskey) en haar rechterhand Perry (Jeffrey Pierce) te zien. Zij leiden namelijk een bende in Kansas City.

Die vijfde aflevering komt er trouwens iets vroeger aan dan we gewoon zijn. Omdat zondag de Super Bowl alle aandacht naar zich toetrekt, wordt The Last of Us uitzonderlijk al op vrijdag uitgezonden in de Verenigde Staten. Bij ons kan je nieuwe aflevering zien vanaf zaterdag via Streamz.

Bekijk hier de trailer van de vijfde aflevering van The Last of Us:

The Last of Us aflevering 5 is vanaf zaterdag 11 februari te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...