‘The Last of Us’: Vijfde aflevering verschijnt door Super Bowl ook vroeger op Streamz

Een van de populairste series van dit moment is zonder twijfel The Last of Us. Vandaag verscheen de vierde aflevering van de serie op Streamz, maar de volgende aflevering zal dit weekend al verschijnen. Dat komt doordat ook in de Verenigde Staten de release van de aflevering met een paar dagen vervroegd wordt. Vanaf zaterdag 11 februari kan je dus al op Streamz terecht voor het vervolg.

Sinds halverwege januari kan je op Streamz eindelijk wekelijks kijken naar de langverwachte reeks The Last of Us. In de Verenigde Staten wordt deze post-apocalytische serie uitgezonden op HBO en is ze ook te streamen via HBO Max. Daar is het een groot succes, waardoor elke week dan ook reikhalzend wordt uitgekeken naar de volgende aflevering. Die volgende aflevering, de vijfde ondertussen, zal door de uitzending van de Super Bowl overal vroeger verschijnen.

The Last of Us

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

De serie, gebaseerd op de gelijknamige game, is amper vier weken oud, maar is al een gigantisch succes. De eerste drie afleveringen werden massaal veel bekeken. Daarbij was de derde aflevering zelfs goed voor 6,4 miljoen kijkers op de dag van release. Ondertussen is dan ook bekendgemaakt dat de reeks vernieuwd is voor een tweede seizoen.

Vijfde aflevering

Door het grote succes wordt er elke week dus enorm uitgekeken naar de nieuwe aflevering die op zondag op HBO te zien is en later, op maandag, ook bij ons op Streamz verschijnt. Voor de grote fans is er dan ook goed nieuws, want de volgende aflevering verschijnt op vrijdag 10 februari op HBO, waardoor het op zaterdag 11 februari ook al bij ons te zien is.

Dat komt omdat het op zondag tijd is voor een van de grootste sportevenementen ter wereld, namelijk de jaarlijkse Super Bowl. Naast de American Football-wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs, wordt er natuurlijk ook uitgekeken naar het optreden van Rihanna én alle mogelijke nieuwe trailers en aankondigingen van streamingdiensten. Te veel concurrentie voor The Last of Us op zondagavond dus.

Meer
Lees meer...