‘The Mandalorian’ seizoen 3 krijgt laatste trailer

Vanaf 1 maart kunnen fans van de Star Wars-reeks The Mandalorian terug terecht op Disney+. Om het wachten wat draaglijker te maken, heeft Disney alvast de officiële trailer gelost. Daarin is te zien hoe Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu opnieuw op avontuur vertrekken.

Na meer dan twee jaar is het zover, de nieuwe afleveringen van The Mandalorian zijn er (eindelijk) bijna. Vanaf 1 maart is het derde seizoen te zien en zien we hoe The Mandalorian en Grogu, of Baby Yoda, opnieuw moeten zien te overleven tijdens hun reis door de melkweg.

The Mandalorian

In het vorige seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) probeerde om “The Child” aka Baby Yoda terug te brengen naar zijn mensen, de Jedi. Aan het einde van de laatste aflevering versloeg Djarin Gideon en vertrok Baby Yoda samen met Luke Skywalker.

Binnen minder dan twee maanden, vanaf 1 maart 2023, krijgen we dus eindelijk het vervolg te zien. Wat dat seizoen zal brengen, is niet duidelijk. Maar wat we wel weten is dat zowel Giancarlo Esposito als Pedro Pascal zullen terugkeren in hun rollen als Din Djarin en Moff Gideon.

Baby Yoda

Maar natuurlijk zal ook Baby Yoda (of Grogu) in het nieuwe seizoen terugkeren. In de trailer krijgen we alvast te zien hoe Grogu en Din Djarin hun weg naar elkaar lijken terug te vinden en opnieuw samen op avontuur trekken. Tijdens dat avontuur komen ze zowel oude vrienden als nieuwe vijanden tegen.

Ook acteur Pedro Pascal kijkt alvast uit naar de release. “Het is een eer om iedereens ‘space daddy‘ te mogen zijn”, vertelde hij lacherig tijdens een Braziliaanse Comic Con.

Bekijk de trailer van The Mandalorian seizoen 3 hier:

The Mandalorian seizoen 3 is vanaf 1 maart te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...