‘The Mandalorian’ seizoen 3 heeft (eindelijk) startdatum

Goed nieuws voor de fans van de Star Wars-serie The MandalorianHet derde seizoen heeft namelijk eindelijk een releasedatum op Disney+. Vanaf 1 maart zullen liefhebbers dus wekelijks een nieuwe aflevering kunnen bekijken. Disney lanceerde ook meteen al een eerste beeld.

Na meer dan twee jaar is het eindelijk zover, de nieuwe afleveringen van The Mandalorian zijn er (eindelijk). Het is nog drie maanden wachten, maar toch is het voor fans al goed nieuws. Het laatste nieuwe seizoen dateert namelijk al van december 2020.

The Mandalorian

In het vorige seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) probeerde om “The Child” aka Baby Yoda terug te brengen naar zijn mensen, de Jedi. Aan het einde van de laatste aflevering versloeg Djarin Gideon en vertrok Baby Yoda samen met Luke Skywalker.

Binnen een dikke drie maanden, op 1 maart 2023, krijgen we dus eindelijk het vervolg te zien. Wat dat seizoen zal brengen, is niet duidelijk. Maar wat we wel weten is dat zowel Giancarlo Esposito als Pedro Pascal zullen terugkeren in hun rollen als Din Djarin en Moff Gideon.

Baby Yoda

Maar natuurlijk zal ook Baby Yoda (of Grogu) in het nieuwe seizoen terugkeren. Dat laat Disney ook duidelijk weten in de bekendmaking van de releasedatum. “The Mandalorian en Grogu keren op 1 maart terug. Alleen op Disney+”, staat er bij een foto van de twee te lezen.

Ook acteur Pedro Pascal kijkt alvast uit naar de release. “Het is een eer om iedereens ‘space daddy‘ te mogen zijn”, vertelde hij lacherig tijdens een Braziliaanse Comic Con.

Bekijk hier de eerste teaser van The Mandalorian seizoen 3:

Meer
Lees meer...